Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Jobbik 2014-ben kormányra...

Ha a Jobbik 2014-ben kormányra kerülne mennyivel javulna a gazdaság és a közbiztonság?

Figyelt kérdés
Szerintem ebben a pártban van a legtöbb potenciál és jobban kezelné a gazdaságot, mint az eddigi pártok, mert azok eléggé lejáratták magukat.

2012. nov. 10. 18:25
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
48%

A jobbikos propaganda szöveggel meg az agymosottas résszel nem kívánok foglalkozni. Csak egy dologra szeretnék rávilágítani:

"ezt te se gondolhatod komolyan, ha alaposabban átgondolod, eu-s tagállamok vagyunk, ami nem a mcdonalds hogy kilépsz meg belépsz,"

Ezzel az a probléma, hogy az általad preferált párt minden egyes megnyilatkozásban pont ugyanezt mondja, amit te lelkesen tagadni igyekszel! Jól lemákoljuk az uniót és aztán szépen kilépünk. És utána a Kelethez csapódunk megint.....

Ennyi a haditerve a pártodnak, nem több és nem kevesebb.

2012. nov. 11. 13:25
 22/35 anonim ***** válasza:
3%

"Mutass már egy cikket, képet a jobbikosok villájáról."

Berakom de pontosan tudom hogy alapból hazugságnak fogod mondani. Pont mint ahogy az mszp-sek védik Gyucsányt és a fideszesek Orbánt!

Sajnos a politikai elvakultság ilyen...

Asszem Novák Elődé is elég akinek a családjának komoly céges érdekeltsége van és elég jó pénzeket keres és kereset, akár a kurucinfón át is. Havi sok milliósat..

[link]

De mondom, pontosan tudom hogy neked ez így hihetetlen hisz jobbikosként vélhetően nem fogadsz el semmit ami megmutatná hogy semmiben nem mások a jobbikosok!

Vagy berakjam a Vona videót ahol fel van háborodva mert igazoltatják? És pontos indokot és okot követel? Mert szerinte csak úgy nem lehet szúrópróbaszerűen megállítani senkit, ugye...

Miközben a bűnügyi statisztikák alapján az ilyen spontán megállításokkal rengeteg körözött bűnözőt fogtak már el!!

Nah az is érdekes hogy ezt sem merik nagyon bolygatni a jobbikosok pedig az is egy érdekes videó... :))

2012. nov. 11. 16:30
 23/35 anonim ***** válasza:
6%
sztem gazdaság zuhanna, ugyanúgy ahogy az ország külföldi megítélése, de a közbiztonság nőne
2012. nov. 11. 18:52
 24/35 anonim ***** válasza:
71%
Az ország megítélése sokat már nem zuhanhat.
2012. nov. 12. 00:07
 25/35 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem így látom, hogy összedőlne a gazdaság, egyáltalán nem lenne rossz ha kilépnénk az eu-bol, mert eddig csak megszorításokat kaptunk tőlük és emlékszem mikor beléptünk onnantól növekedtek egyfolytában az árak és szemétlelőhelynek használnak bennünket emberek tényleg kell ez? A közbiztonság is biztos 3-szorosára nőne, mert a halálbüntetéssel jobban visszaesne a bűnözés és a gyilkosok nem a mi adófizetői pénzünkből élnének és ez is a eu miatt van, hogy nem tudjuk visszahozni.
2012. nov. 16. 18:27
 26/35 anonim ***** válasza:
66%
Gyakorlatilag teljesen megszűnne a munkanélküliség és ezáltal a bűnözés is minimálisra csökkenne.
2012. nov. 16. 20:50
 27/35 anonim ***** válasza:
18%

"Nem is tudom a naivitás, vagy a gazdasági analfabétizmus

ordít jobban ebből a kommentből."

Egyedül anyád ordít az a szuka!

2012. nov. 16. 20:56
 28/35 anonim ***** válasza:
90%

"Jól lemákoljuk az uniót és aztán szépen kilépünk. És utána a Kelethez csapódunk megint.....

Ennyi a haditerve a pártodnak, nem több és nem kevesebb."

Így van. Viszont ez Magyarország felvirágoztatásához bőven elég, azt meg ne várja már az Eu hogy őket is a Jobbik húzza ki a szarból.

2012. nov. 17. 07:30
 29/35 anonim ***** válasza:
35%

"Berakom de pontosan tudom hogy alapból hazugságnak fogod mondani. Pont mint ahogy az mszp-sek védik Gyucsányt és a fideszesek Orbánt! "

Én nem védem. Bár Jobbik szavazó vagyok de Novákot semmire sem tartom, ő a szememben gazdag szülők hülye gyereke, aki életében még semmi hasznosat sem tett, mindent csak kapott mint szamár a fület.

2012. nov. 17. 07:34
 30/35 anonim ***** válasza:
4%
Nincsa a jobbikanak megoldása semmire. A közbiztosnágot az életszínvonal emelkedése javíthatná, a törvényi szigor pontosan nullát ér. Életszínvonalat növelni meg nem tud, mert a gazdaságból csak annyit fognak fel, hogy fúj bankok, hajrá izé, ja hát az nincs de az is a zsidók miatt van.
2012. nov. 17. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!