Ha a Jobbik 2014-ben kormányra kerülne mennyivel javulna a gazdaság és a közbiztonság?
A jobbikos propaganda szöveggel meg az agymosottas résszel nem kívánok foglalkozni. Csak egy dologra szeretnék rávilágítani:
"ezt te se gondolhatod komolyan, ha alaposabban átgondolod, eu-s tagállamok vagyunk, ami nem a mcdonalds hogy kilépsz meg belépsz,"
Ezzel az a probléma, hogy az általad preferált párt minden egyes megnyilatkozásban pont ugyanezt mondja, amit te lelkesen tagadni igyekszel! Jól lemákoljuk az uniót és aztán szépen kilépünk. És utána a Kelethez csapódunk megint.....
Ennyi a haditerve a pártodnak, nem több és nem kevesebb.
"Mutass már egy cikket, képet a jobbikosok villájáról."
Berakom de pontosan tudom hogy alapból hazugságnak fogod mondani. Pont mint ahogy az mszp-sek védik Gyucsányt és a fideszesek Orbánt!
Sajnos a politikai elvakultság ilyen...
Asszem Novák Elődé is elég akinek a családjának komoly céges érdekeltsége van és elég jó pénzeket keres és kereset, akár a kurucinfón át is. Havi sok milliósat..
De mondom, pontosan tudom hogy neked ez így hihetetlen hisz jobbikosként vélhetően nem fogadsz el semmit ami megmutatná hogy semmiben nem mások a jobbikosok!
Vagy berakjam a Vona videót ahol fel van háborodva mert igazoltatják? És pontos indokot és okot követel? Mert szerinte csak úgy nem lehet szúrópróbaszerűen megállítani senkit, ugye...
Miközben a bűnügyi statisztikák alapján az ilyen spontán megállításokkal rengeteg körözött bűnözőt fogtak már el!!
Nah az is érdekes hogy ezt sem merik nagyon bolygatni a jobbikosok pedig az is egy érdekes videó... :))
"Nem is tudom a naivitás, vagy a gazdasági analfabétizmus
ordít jobban ebből a kommentből."
Egyedül anyád ordít az a szuka!
"Jól lemákoljuk az uniót és aztán szépen kilépünk. És utána a Kelethez csapódunk megint.....
Ennyi a haditerve a pártodnak, nem több és nem kevesebb."
Így van. Viszont ez Magyarország felvirágoztatásához bőven elég, azt meg ne várja már az Eu hogy őket is a Jobbik húzza ki a szarból.
"Berakom de pontosan tudom hogy alapból hazugságnak fogod mondani. Pont mint ahogy az mszp-sek védik Gyucsányt és a fideszesek Orbánt! "
Én nem védem. Bár Jobbik szavazó vagyok de Novákot semmire sem tartom, ő a szememben gazdag szülők hülye gyereke, aki életében még semmi hasznosat sem tett, mindent csak kapott mint szamár a fület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!