Ha a Jobbik 2014-ben kormányra kerülne mennyivel javulna a gazdaság és a közbiztonság?
Gazdaság: azonnal kilépne az EU-ból -> éves többszáz milliárd vissza-nem-térítendő támogatásnak annyi
újratárgyalná az államadósságot -> senki sem venne magyar államkötvényt, így nem lenne hitelezőnk, a forint hiperinflálódna, csődbe megy az ország és akkor visszatérünk a 20-as évek gazdasági váltságába.
A jobbik kormányon???
Szerinted a Jobbik több mint 50%-ot fog egyedül szerezni? Mert számára mindenki ellenség és max egyedül kormányozhatna!
Esetleg úgy mint annó a MIÉP akik a fidesz külső szatelitpártja volt és megszavaztak nekik ezt-azt cserébe némi állami pénzért(Csurka szép pénzeket kapott az államtól).
Hogy nagyobb rend lenne a sima lopások és rablások terén azt elhiszem...
Hogy a gazdaság padlót fogna azt garantálom!
Olvastad egyébként a gazdasági programjukat amit a válságra írtak?
Már abban azonnali 1000 milliárdot ígérnek a honvédségnek és ezen felül(!!) évi vagy 200 milliárddal növelt költséget! Az állam terjeszkedését stb!
Na most szerinte dhonnan szednek egy újabb manyup pénzt amiből ekkora költekezést csinálnak???
A költségcsökkentésük meg kb annyi hogy "újratárgyaljuk" a hiteleket(értsd, nem fizetjük vissza)... és persze a következményeket nem nagyon elemzi... :))) Ügyes...
A jobbik gazdasági programját jobb ha nem is tudjuk meg milyen lenne...
nagyon nincs képben itt pár válaszoló ezzel a gazdaság témával szerintem.
ha már nem lopják ki szerintem menne a gazdaság, hát még ha nem költenének milliárdokat a különböző "felzárkóztatásokra", ami csak egy feneketlen kút máris előrébb vagyunk, az önfenntartó börtönökről nem is beszélve, stb stb. amit most az állam dobál a semmibe ezekből jó kis gazdaságot lehetne csinálni amit a jobbik fog is.
a közbiztonságról nem is írok mert úgy látom már a hippi kisebbség imádó fidesz aztán mszp, fidesz aztán mszp emberek is belátják hogy gondok vannak, amiket nyilván tökéletesen kezelne a jobbik
"ha már nem lopják ki szerintem menne a gazdaság, hát még ha nem költenének milliárdokat a különböző "felzárkóztatásokra", ami csak egy feneketlen kút máris előrébb vagyunk, az önfenntartó börtönökről nem is beszélve, stb stb. amit most az állam dobál a semmibe ezekből jó kis gazdaságot lehetne csinálni amit a jobbik fog is."
Nem is tudom a naivitás, vagy a gazdasági analfabétizmus
ordít jobban ebből a kommentből. Persze jó lenne, ha kisebb lenne a korrupció, de a felzárkóztatásra a Jobbik sem költene kevesebbet csak más módszert választana rá.
A honatyáink által kitalicskázott pénzek, (amiből egy fillért sem lopna el a továbbiakban a Jobbik) csupán a kétes sikerű terveinek megvalósítására is édeskevés. más bevételi forrást meg nem emleget. A csodákban pedig én nem bízok.
mint mondtam az ilyen hippi felfogás vezetett idáig igen most olyan jó minden tele munkahellyel minden, alacsony adók, nem adóztatnak minden egyes levegővételedért, haza merek jönni este 9 után is, egyedül az utcán. igen mint egy mesébe. elég meseszerű is ugyanis nagyon nagyon nincs így...
én azért szavazok a jobbikra, mert egyszerűen nem bírom tovább elviselni hogy amikor megyek dolgozni félnem kell, és belém kötnek, és fenyegetnek, holott azért megyek dolgozni hogy neki legyen pénze úgy berúgni hogy a világát nem tudja, bár ez még a jobbik eset mert akkor még lehet nem is kötekednek annyira. mivel egyik párt sem tesz semmit, csak pénzeli a szaporodásukat, és közben élhetetlenné teszi az én életemet addig én meg rájuk fogok szavazni.
benned véltem amúgy felfedezni azt a (ne haragudj) tipikus zokni embert akivel a média bármit de bármit eltud hitetni. aki otthon ül megnézi a híradót szörnyűködve, aztán betol egy sütit a térdig érő zoknijában vigyáz ülésben a hózentróger nadrágjában ami melledig ér. remélem érzed mire célzok.
a hozzád hasonlók miatt járunk itt egyre mélyebben. remélem nem sok hozzád hasonló unatkozó nyugdíjas felfogású ember létezik. bár ahogy az ország jelen helyzetét nézem sajnos de...
buta emberek mindig is voltak mindig is lesznek, ez a rendszerváltás óta fidesz mszp dolog... hááát jót még nem szült, de egyre több embernek esik le hogy ez így tovább nem mehet és egy jobb megoldást kéne találni, ezért is nő a szavazótábor, a kisebb értelemmel rendelkezők nyilván később fognak rájönni. akinek az a legnagyobb hír hogy ördög nórának gyereke lesz.
én ahogy tudom nézem minden pártnak a megmozdulását igen a fidesznek is volt már jó de rossz is és az arány nem mindegy.
én nemhalottam semmiféle ilyen nevetséges dologról hogy felmenőket néznek meg mit tudom én, ez nyilván valami hippi elmeszülemény hogy megakadályozza magyarország előbbre jutását.
azért fújja ezt sok ember mert baloldal volt hatalmon nagyon sokéig és ez a baloldali felfogás lett úrrá sok emberen szerintem, amit én egyszerűen nem tudok felfogni. nézem a parlamenti közvetítéseket, egy jobbikos képviselő felvet egy valós problémát, aztán a baloldal totálisan másról elkezd beszélni amivel se megoldást, se választ nem mond, aztán olyan nyugodtan leült hogy én érzem kelletlenül magam a tv előtt.
ilyennek láttalak amikor olvastam a válaszod. mármint olyan dolgokkal érveltél, ami amúgy nem is lenne értelmes, de annyira elfogult vagy, hogy már te azt is látod hogy mi lenne amit amúgy a baloldali kormány festett képet fested le, hogy mi lenne ha a jobbik hatalmon lenne.
ezt te se gondolhatod komolyan, ha alaposabban átgondolod, eu-s tagállamok vagyunk, ami nem a mcdonalds hogy kilépsz meg belépsz, nyilván demokratikus állam vagyunk ahol nincsenek megkülönböztetések. úgyhogy nem tudom mikről beszéltél, ez a választások után is ugyan így lenne. már tudom a válaszod és igen, ha pedig vannak olyan emberek akik nemképesek normálisan együtt élni másokkal, és azokat terrorizálják, azoknak szerintem semmi keresnivalójuk köztünk, akik annyit szeretnénk hogy normálisan együtt élni békességben.
"Ha megtudjuk hogy a Jobbikos vezető képviselőknek honnan telt pár év alatt százmilliós villákra."
Mutass már egy cikket, képet a jobbikosok villájáról. Google csak olyan cikket dob ki, hogy Biszku Béla villája előtt tüntetett a jobbik. Egy darab képet nem találtam, ahol Novák vagy Vona vagy a többiek házát láthatnám. Ellenben Orbán házairól van kép a neten, és azok tényleg 100 millás házak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!