Orbán a 2002-es vereség hatására őrült meg teljesen?
Szintén azt mondom, mindig is benne volt az őrület valamilyen szinten, a hatalomért ennyire egészséges ember bem reszket és arra sem érez ekkora kényszert mint ő, hogy letaposson érte mindenkit. Már pályája kezdetén ilyen ember volt:
Te most komolyan kiemeltél egy 2012-ben kiírt kérdést? és még őt tartod őrülnek? LOL
Bár én sem vagyok jobb válaszolni egy ilyen régi hülyeségre, valszeg azóta is savanyú neked a szőlő
#5 " ...és most rosszabb helyzetben van az Ország mint mikor Bajnai átadta neki a kormányzást. Sajnos ez a szomorú igazság."
Ezt azért részletezd, ha kérhetném.
Különös tekintettel a fizetésekre, a családtámogatásra, a munkanélküliségre, a lakosság megtakarított pénzére, a kiskereskedelemre, az MNB nyereségére, a hazai bankok részesedésésére, a minimálbérre és az inflációra... csak úgy hirtelen.
Aztán kitérhetünk a többi részlere is.
ma 01:27
Ez érdekes. Más topikokban már többen részletezték, én is. Nem emlékszem, hogy érdemben reagáltál volna például a létminimum alatt élők számára, aminek a rekordját az orbán kormány évről évre megdöntögette a Bajnaiékéhoz képest. Ja és volt egy szép világválság is amiből Viktorkádék nem kaptak. A magyarok 41%-a tudod mennyi ember az? Magyarázd már el nekik, hogy Bajnai idején éltek rosszabbul, vigasztald már meg őket az egykulcsosok megtakarításaival :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!