Szerintetetek Orbán visszavonul majd a politikától egy 2014-es vereség után?
Figyelt kérdés
Tudom, elég korai még a felvetés, de most jutott eszembe.2012. ápr. 14. 22:30
1/33 anonim válasza:
Vereség estén: talán. De nem lesz vereség, tehát nem csak korai, de kár is álmodozni.
2/33 anonim válasza:
Muszáj lesz neki. Szerintem gyámság alá helyezik és mint cselekvőképtelen nem politizálhat.
3/33 $ € válasza:
Szerintem nem. Egyébként nem lesz vereség.
És Csótány Úr sem vonult vissza.
4/33 anonim válasza:
nem hiszem, hogy 2014-ben vereség lesz... bár a 2/3-áról lemondhat, az biztos.
sokak szerint már az MSZP 8 éve alatti 2 kudarc után vissza kellett volna vonulnia. lehet, hogy mindenki jobban járt volna.
5/33 anonim válasza:
Sosem fog visszavonulni magától. Viszont a bukása olyan csúfos lesz amilyet még nem láttatok. Ha nem 14-ben akkor később, de amíg éltek emlegetni fogjátok, hogy kormány még így nem bukott meg.
6/33 anonim válasza:
"Sosem fog visszavonulni magától. Viszont a bukása olyan csúfos lesz amilyet még nem láttatok. Ha nem 14-ben akkor később, de amíg éltek emlegetni fogjátok, hogy kormány még így nem bukott meg."
Valaki valamikor valamiért egyszer még nagyot fog bukni. Lehet nem 2014ben. Kösz Nostredamus!
7/33 anonim válasza:
Nem lesz bukás, csak felvirágzás. Továbbra is ő vezeti majd az országot 2014 után. Ha véletlenül veszítenének, akkor is ő van olyan elszánt, hogy nem vonul vissza.
8/33 anonim válasza:
Egyszer már "visszavonult" azaz közölte, hogy ha vesztenek, ő veszi a kalapját. Rá egy hónapra közölte valamelyik naggyűlésen, hogy természetesen marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!