Lesz Jobbik győzelem 2014-ben vagy nem?

én jobbikos vagyok, de azt mondom, hogy megint a fidesz nyer majd
fidesz 40%
jobbik 25%
mszp 15%
lmp-milla 10%

Miért lenne?
A Jobbikosokon kívül mindenki túl szélsőségesnek tartja!
A retorikája eltaszítja a centrumban lévőket akik valljuk be, a többséget alkotják!
A fidesz harcol a nyugattal és az EU-val míg a Jobbik kizavarna mindenkit és kilépne az EU-ból. Ezt azért még az EU ellen tüntető fideszesek sem gondolják így!
Hisz mi lenne ha hirtelen kint lennénk az EU-ból és ahova eddig 0%-vámmal szállítottunk, most lenne 20-25% és hirtelen nagyon rossz üzlet lenne nálunk céget üzemeltetni exportra. Nyugatiak tényleg kimennének ami azonnali 1 millió munkanélkülit jelentene plusz a saját cégeink amik megint sok százezer...
És a 2.7 milla dolgozóból lenne 1-1.5 milla és összeomlanánk...
Most a cigányok gettóba zárása megint egy olyan dolog amiből polgárháború lenne mert másképp hogy tudsz sok százezer embert kerítés mögé rakni...
A probléma létezik és meg kell oldani de nem egy öngyilkos lépéssel...
És azt sem lehet hogy zsidóüldözést rendezünk...
Szóval a saját hívein kívül nem tud kit megszólítani!
Lehet ezért lepontozni de ha nem így lenne, már tömegestől mennének hozzájuk! De nem így van...

"a cigányok gettóba zárása megint egy olyan dolog amiből polgárháború lenne"
Szlovákiában és Romániában van polgárháború?

a jobbik politikájával, nézeteivel az a helyzet, hogy egy viszonylag szűk társadalmi csoportot tartanak meg, azokat viszont állandó jelleggel (ha így tetszik: szélsőségesek). mások is szavaznak a Jobbikra, persze hogy szavaznak, ők viszont egy eléggé befolyásolható, deformálódó szavazóbázis, amiben cserélődnek az emberek.
a keménymag persze mindig megmarad, és ez elegendő ahhoz, hogy parlamentbe jussanak, de ahhoz szerintem nem, hogy kormányra kerüljenek.

"Lesz Jobbik győzelem 2014-ben vagy nem?"
Természetesen lesz. Vagy te látsz más esélyest is, hogy felmerült benned ez a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!