Liberálisok, hogyan magyarázzátok a következőt?
Állítjátok, hogy a melegeket nem lehet átnevelni heteróvá, mert genetikailag melegek.
De akkor miért mondjátok azt, hogy a színesbőrűeket civilizált neveléssel olyanná lehet tenni, mint a fehéreket? A meleges logikából kiindulva, nem ők is genetikailag heves vérmérsékletűek?
1. Ép ember nem akar senki átnevelni sem heterová, sem meleggé, így teljesen mindegy, ezt meg lehet-e csinálni.
2. Legjobb tudásom szerint a homo sapiens sapiens egységes faj, minimális eltérésekkel a nagyrasszok között.
3. Attól, hogy tegyük fel egy tulajdonság genetikai alapon dől el (szexuális beállítottság), egyáltalán nem következik, hogy minden más tulajdonság is (heves vérmérséklet).
Utolsó , tévedsz.
Az ázsiai és az fehérek között tényleg kicsi az eltérés.Viszont a negroid rassz nagy mértékben eltér az ázsiaitól meg a fehértől is.
http://www.youtube.com/watch?v=fdti5Rr8rhs
20:00 körül kezdődik az érdekes rész.
Amúgy én nem átnevelésről beszéltem hanem a neurológiai hálózat megjavításáról ami a melegség eltűnését eredményezné.
14-es:
13-as vagyok, én éppen hogy eddig tudományos értelemben értékelhető eredményt csak az ázsiai nagyrassz különbözőségében láttam (alkohol lebontása pl.) szóval ami tényleg más, azon kívül, hogy más színű. Ezt egy orvos szakdolgozatában olvastam.
Van esetleg más infód?
Mindenki dobálózik azzal, hogy a rasszok IQ-ja között van-e különbség, de konkrét bizonyítékot még senki nem adott egyik oldalon se.
Egyébként IQ-kérdésben: ha a fehérek ennyivel okosabbak, akkor mi a helyzet Kiszel Tüncivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!