Mi a véleményed az új Szigetről? -1. nap rásszizmus elleni koncertekkel, nulladik nap stb.
Az egész sziget egy határ gagyi. Balosok, libsik, zsidók, antirasszisták, melegprátiak...hát én nem vagyok rájuk kiváncsi.
Meg a belépő is menniy pénz már? Akár csak 1 napra is? Én meg sem tudnám fizetni, bár én igazi vidéki magyar vagyok....
nekem konkrétan pénzem nincs kimenni,((+vidéki is vagyok)sajnos a válság nekem utamba áll,örömmel látom h.másoknak nem gond kiperkálni a napi,heti és egyéb jegyet..nem vagyok irigy,bocsi,ha úgy tűnik.)
1-2 koncert érdekelne,de az nekem nem éri meg.
"Rasszizmus. Ezt halljuk a híradóban, ezt olvassuk a hírportálokon, ez lesz a Sziget-fesztivál szenzációja. Ha ennyi helyről halljuk, hogy van rasszizmus, akkor biztos van, nem? Na ugye! Persze ez a logika nem minden esetben érvényes! Amikor például sok helyről halljuk, hogy a cigánybűnözés pokollá teszi emberek ezreinek életét, az más kategória. Az nem igaz. Hogy ez így nem logikus? Na és?!
...
Találkozunk a Szigeten, ahol pár marihuánás cigaretta (ami nem bűn, sőt, egyenesen „trendi” dolog, ellentétben a rasszizmussal) és néhány liter sör elfogyasztását követően teli torokból, együtt zengjük a dalt a rasszizmus ellen!"
Nos, szerintem ez a rasszizmus elleni hadjárat csak a Magyar Szigetnek szólt, ami előtte volt Verőcén.
Aztán: kint voltam a szigeten, de csak kíváncsiságból. Azt hiszem többet nem megyek. Maga a fertő, alkoholtól habzó szájú idiótákkal, akiknek fogalmuk nincs arról, hogy hogyan lehet kulturáltan szórakozni.
A női ruhába öltözött meleg gyerekekről nem is beszélve, akik azt hiszik magukról, hogy megváltották a világot.
Jövőre is inkább a Magyar Szigetre megyek!
Én spóroltam a belépőre, kimentem, nem szívtam, csak pár sört ittam. Én jól szórakoztam, a haverok is, akikkel kimentem. Láttam néhány drogos és meleg embert, de nem különösebben zavartak, a többség jófej volt, bár tényleg sokan be voltak rúgva. Én megyek jövőre is:)!
A Magyar Szigetről nem tudok semmit, de nem is nagyon érdekel.
Pedig voltak kint értelmes és civilizált emberek, de ha fogalmad sincs a dolgokról, és csak hajtogatod a saját igazadat, akkor az egész beszélgetésünknek semmi értelme sincs.
Én nem voltam kint a tüntetéseken, mégsem hiszem azt, hogy csak molotovdobáló skinheadek voltak kint. Pedig a média ezt sugallja, de mivel nincs róla személyes tapasztalatom, nem mondok ilyeneket.
Az értelmes civilizált emberek túlnyomó része valóban nem megy ki a Szigetre, de nem is hajtogatja végnélkül a saját véleményét kész tényként, úgy hogy a dolgokról semmi személyes tapasztalata sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!