Milyen gazdasági programja lenne Bajnainak 2014-ben, ha nyerne? Főleg a sok "Bajnai-hívő" véleménye érdekelne.
Most ugye csak viccelsz hogy én mondjam meg hogy egészen pontosan mi lenne a programja másfél-két év múlva???
De ha te megmondod hogy a te pártodnak, választottadnak mi lesz akkor szerintem olyan mélységig nagyjából én is tudok válaszolni...
Elsőnél a pont.
" te is csak értelmes vitának akarod álcázni a provokációdat"
Bajnai?
Felvesz hitelt, majd megnöveli a reálbért, mindenki tök happy, de mikor megnő az államadósságunk, majd hirtelen megszorul a hurok, és szintén ő lesz az első számú közellenség.
Tanuljuk már meg, hogy sose aszerint válaszunk miniszterelnököt, hogy ki emeli a fizetést, vagy ki nem. Mert ha az államkassza ezt nem engedi meg, akkor máshonnan lesz emelve a bér, amit később szívunk meg, de nagyon.
Olyan miniszterelnök kell, aki az államadósságot akarja ledolgozni. Utána már van miből bért emelni, vagyis azután már csak a jobb élet jön. Nem ez a stagnálás amit egyik párt után a másik hoz.
"Milyen gazdasági programja lenne Bajnainak 2014-ben, ha nyerne?"
Lefekvés az IMF-nek, hogy lehessen továbbra is látszólag jól élni, küzben tovább eladósodni. Kiárusítani anyánkat is, ha még megvan.
Mi a tökömért kéne lennie egyáltalán programjának lennie a választások előtt másfél évvel?
Ráér azt a választásokra kidolgozni, ahogy a többi párt is teszi.
Megint csak egy olcsó provokátor akar vitázni a nagy büdös semmiről.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!