Mit szóltok hozzá, hogy a BKV bérlet januártól sokkal többe fog kerülni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 12:21
1/20 anonim válasza:
Mit jelent az hogy sokkal többe? Még nincsenek konkrét tervek, szóval nem lehet megmondani hogy mennyivel fog emelkedni a bérlet ára.
3/20 Vadkan01 válasza:
én most már gyalog megyek mindenhová vagy biciklivel. AHOY
4/20 anonim válasza:
Sokkal többe? 700 Ft-os az emelés! Ezen kell úgy ajvékolni? Még így is a budapesti tömegközlekedés a legolcsóbb Európában.
5/20 Komplikato válasza:
"Sokkal többe? 700 Ft-os az emelés! Ezen kell úgy ajvékolni? "
Hát nálunk pár száz méterre kitaláltak szeptembertől 6 rongyos kiegészítő bérletet. :D
Amúgy ha az emberek fizetése csökken, a bérlet ára nő, akkor hiába 700 forint, eljön a döntés, hogy kaja vagy bérlet ...
6/20 anonim válasza:
Évek óta nem emelkedett a béreltek ára, miközben drágább lett az üzemanyag és az áram is. Várható volt, nem értem, mit vagytok felháborodva.
7/20 anonim válasza:
"Amúgy ha az emberek fizetése csökken, a bérlet ára nő, akkor hiába 700 forint, eljön a döntés, hogy kaja vagy bérlet ..."
Hol csökkent az embereknek a fizetése? Vagy megint el akarjátok hitetni, hogy most is annyi a fizetés mint 10 éve?
8/20 anonim válasza:
Egyrészt őket megértem (rég nem volt emelés, azóta nőtt az ÁFA, stb.), másrészt kiborít, mert gond, nem fogom tudni kifizetni. Nem tudom, milesz. :((((((((((
(és ezt egy másik kérdésben már kitárgyaltuk.)
10/20 anonim válasza:
Nálunk az önkormányzat kifizeti a diákoknak a bérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!