"Így van,csak ehhez korrekt munkát is kellene végezniük.Sajnos az én lakókörnyezetemben nem ezt látom."
Ez hogy érted? Milyen "nem korrekt" munkák folynak a környezetedben?
Ez szerintem általános jelenség, hogy a közmunkás alja népek az utcákon hordákban járnak kocsmától kocsmáig kukás mellényben és nem végzik el a rájuk kiszabot amúgy sem túl komoly feladatokat.
Igen,nagyjából erre gondoltam,mint az utolsó írt,csak én néha azt kívánom,inkább a kocsmában ülne,mint a játszótér közepén sörrel,és cigivel a kezében...
És persze ezt a kemény munkát fél óránkét szakítja meg a gépkocsival arra járó "főnök",hogy kajaszünet,és osztja a szendvicset.
Nálunk ebből a szempontból jó a helyzet, régebben meg a közmunka vezetőnek a földjeiben solgoztak órabérért amellett hogy hivatalosan a közt munkálták. Csak ebből volt egy nagyobb balhé.
De az is jobb volt mint ami msot van, és igen itt még jó a helyzet. Szüleimnél a szomszéd városban kifekszenek az autóútra és még véletlenül sem állnak félre ha jön egy autó, neked kell lemenni a susnyásba. Undorító.
"Azt hiszem a kormány erről hivatalosan nem közölt még adatot, a szakszervezet pedig havi 13 ezres emelést követel."
Jééé, akkor pont elérné a minimálbért, azaz annyi lenne, amennyiről a Matolcsy LECSÖKKENTETTE! :D
Érdekes mert más részről azt hallani, hogy megszüntetik a munkakeresési járadékot IS és helyette közmunka lesz, miközben jelenleg is csak a közmunkások negyedének van melója és nekik sem folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!