22 milliós adócsalásért 2 év felfüggesztett jár? Ez egy következmények nélküli ország?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 08:49
1/11 anonim válasza:
Hát szerintem ez azért elég gáz.Nyugaton egyből bevágnák a börtönbe és nem csak 2 év felfüggesztettre.Ezért nincs is olyan sok adócsalás arra.
2/11 anonim válasza:
Én támogatom, hogy fel legyenek függesztve. Nem is kell 2 évre, elég fél órára is ;)
3/11 anonim válasza:
hát ilyen ország ez..én ha kapnék 22 milliót örömmel leülném azt az 1 év 8 hónapot amit kapott győzike..
4/11 A kérdező kommentje:
Én is simán bevállalnám!
2012. okt. 30. 09:22
5/11 anonim válasza:
Ez az egész magyar jogrend egy röhej!
6/11 anonim válasza:
Plusz vissza is kel fizetni a 22 milliót, ezt kifelejtettétek.
8/11 anonim válasza:
Ha lecsuknák őket egyből rasszistázna brüsszel.
9/11 anonim válasza:
A mai Magyarországon a jog és az erkölcs olyan messze van egymástól mint Makó Wellingtontól (nem is Jeruzsálemtől).
10/11 anonim válasza:
a kamatot is visszakérik minden esetben ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!