Schmitt doktori címének elvétele miatt lemondásra kényszerült a Semmelweis Egyetem rektora, és valószínűleg kizárják a pártból a Schmitt lemondását szorgalmazó KDNP-st is.
Érdekes volt látni, hogy az eddig fegyelmezett pártkatonaként bólogató jobboldali értelmiség se nagyon tudja lenyelni ezt a plágiumügyet, de most úgy látszik, lenyomják a torkukon. Jöhet még megtorlás Pálinkás MTA-elnök, meg a Magyar nemzet és a heti Válasz ellen is, mert ők is SP ellen foglaltak állást? Jönnek a következmények, a hatalom visszavág!
Hát igen. Ilyen lett az ország. Sok semmirekellő féreg a parlamentben. Életükben nem dolgoztak egy percet se. Ezért is hagytam ott az országot. Szégyellem, hogy magyar vagyok.
2012. ápr. 1. 17:49
2/30 anonim válasza:
Attól hogy sok semmirekellő féreg van a parlamentben miért kéne szégyellni magadat amiért magyar vagy? sose értettem hogy a kettő az hogy függ össze...
2012. ápr. 1. 17:53
3/30 Flector 67 válasza:
Azért, mert itt Németországban velük azonosítanak.
2012. ápr. 1. 17:55
4/30 anonim válasza:
Nagyon úgy néz ki, hogy a Fidesz elindult az MSZP által kitaposott úton, lehet, hogy kicsit több idő kell majd nekik míg a megérdemelt helyükre kerülnek, de oda fognak.
2012. ápr. 1. 17:56
5/30 anonim válasza:
De akkor az az ő bajuk nem a tiéd! Ezt általánosításnak hívják, elég csúnya dolog szerintem.
2012. ápr. 1. 17:56
6/30 Flector 67 válasza:
Jó ebben igazad van.
Előző tévedsz. A fidesz (kisbetűvel) rég rosszabb, mint az MSZP valaha is volt.
2012. ápr. 1. 17:58
7/30 anonim válasza:
17:55
Elég rossz körökben mozogsz, ha téged plagi után ítélnek meg... Van elképzelésem arról is, hogy egy átlag németet mennyire érdekel a magyar belpolitika. Kb. mint engem az albán belpolitika.
2012. ápr. 1. 17:59
8/30 Flector 67 válasza:
Nem nevezném a müncheni kórházat olyan rossz helynek, vagy mondjuk egy gyógyszerkutató laboratóriumot. Azért nem rossz emberek forognak ott, hidd el. És érdekli őket.
2012. ápr. 1. 18:01
9/30 anonim válasza:
Ugyan már, ez kit ne érdekelne?
Ennél nevetségesebb és szánalmas dolgok a világon sehol nem történnek, mint itt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!