Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégsem vagyunk következmények...

Mégsem vagyunk következmények nélküli ország?

Figyelt kérdés

Schmitt doktori címének elvétele miatt lemondásra kényszerült a Semmelweis Egyetem rektora, és valószínűleg kizárják a pártból a Schmitt lemondását szorgalmazó KDNP-st is.

Érdekes volt látni, hogy az eddig fegyelmezett pártkatonaként bólogató jobboldali értelmiség se nagyon tudja lenyelni ezt a plágiumügyet, de most úgy látszik, lenyomják a torkukon. Jöhet még megtorlás Pálinkás MTA-elnök, meg a Magyar nemzet és a heti Válasz ellen is, mert ők is SP ellen foglaltak állást? Jönnek a következmények, a hatalom visszavág!

[link]

[link]

2012. ápr. 1. 17:45
1 2 3
 21/30 Flector 67 ***** válasza:
0%
Figyelj lelked rajta.
2012. ápr. 1. 18:48
 22/30 A kérdező kommentje:
Én nagyon egyetértenék a 19-es válaszolóval, hogy tűnjön a FIDESZ is, meg az MSZP is a a francba, csak az a baj, hogy a többi se jobb. Nekünk annyi, legalábbis az én életemben ebből már nem lesz kibontakozás (50 vagyok.)
2012. ápr. 1. 18:48
 23/30 A kérdező kommentje:
Aki szerint Magyarország és a Schmitt-ügy nem érdekel külföldön senkit, az téved. Már régen átszakítottuk az egyszerű emberek ingerküszöbét is, ezt én is személyesen tapasztaltam. 2010. ősze óta folyamatosan velünk foglalkozik az európai és az amerikai média, erre már mindenki felfigyel, sőt újabban az egzotikus országok médiájába is bekerültünk.
2012. ápr. 1. 18:57
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

"Azért, mert itt Németországban velük azonosítanak."

Németországot meg leszarjuk.

2012. ápr. 1. 19:01
 25/30 Flector 67 ***** válasza:
41%

Utolsó.

Igen. Végül is csak Tőlünk függünk. Egész intelligens felfogás.

2012. ápr. 1. 19:04
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

"Igen. Végül is csak Tőlünk függünk. "

Csak te. :)

2012. ápr. 1. 19:04
 27/30 Flector 67 ***** válasza:
62%

Én nem:) Én több lábon állok.

De a magyar gazdaság nem. Látom nem igazán látod át a pénzvilágot. De hát általános iskolában ez még nem követelmény.

2012. ápr. 1. 19:05
 28/30 anonim ***** válasza:
28%

"sőt újabban az egzotikus országok médiájába is bekerültünk."

Naná, napok óta ezen csámcsog Bahrein és Dominika, az ottani kocsmákban másról se esik szó. :)

2012. ápr. 1. 19:11
 29/30 Flector 67 ***** válasza:
61%

túrórudi

[link]

Olvasgasd.

2012. ápr. 1. 19:12
 30/30 anonim ***** válasza:

"Azért, mert itt Németországban velük azonosítanak."

És neked ez a mérce, hogy az ottani agymosottak mit gondolnak az országunkról, népünkről, ahol gyerekekkel nézetik meg rajzfilmen a magyar kormány működését? Meg a sok holokauszt-zombi. Ugyan, hagyjuk már! Gondolom vannak tisztábban látó, kevésbé naiv emberek, inteligensebb emberek, velük kéne vegyülnöd.

2013. ápr. 9. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!