Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves közmunkások! Amennyiben...

Kedves közmunkások! Amennyiben a szakszervezet a jövő évben sztrájkot hirdet, ti részt fogtok venni benne?

Figyelt kérdés

2012. okt. 29. 15:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
6%

MI ellen fognak sztrájkolni? A munka ellen?

EZ nevetséges ahelyet, hogy örűlnének, hogy napi félóra kapásásért vagy árokásásért még ennyit is fizetnek! Nyáron az utcánkban lévő kb. 150 méteres árkot nyolcan pucolták 3 hétig! Én és az őcsém megcsináltuk volna 2 nap alatt! Naponta kb félórát "dolgoztak" majd üldögéltek és beszélgetek!

2012. okt. 30. 09:10
 22/25 Sándor G ***** válasza:
57%

23/23-nak, jól teszik hogy 1hétig csinálták,napi 2ezer ft.ért te sem szaggatnád a hámot, ennyi éhbérért ennyi jár.

Inkább gyere ki te is hozzánk a zsófiamajorba vízügy/10-11km a várostól, és majd megtudod milyen jó is az,

reggel 7h.re kitekerni, a ködös esős hidegben.

2012. okt. 30. 17:18
 23/25 anonim ***** válasza:
75%

""reggel 7h.re kitekerni, a ködös esős hidegben.""

Én reggel 5 óra 45-re szoktam minden reggel kitekerni a munkahelyemre télen - nyáron ami majdnem 8 kilométere van és ezt csinálom 9 éve! Volt már úgy, hogy a kabátomra fél centiméter vastagon ráfagyott az ónos eső! Amit kikapok fizetésem 60-65 ezer ft és nekem 8 órát kell keményen melózni ezért, a köz"munkások" napi félóra- egyóra "munkáért" (a többi beszélgetés) kapnak 40 ezret!

2012. okt. 30. 18:24
 24/25 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó akkor mért nem jelentkezel közmunkásnak?
2012. nov. 1. 16:33
 25/25 anonim ***** válasza:

"Én reggel 5 óra 45-re szoktam minden reggel kitekerni a munkahelyemre télen - nyáron ami majdnem 8 kilométere van és ezt csinálom 9 éve!"

Én ezt kb 15 évig csináltam. Szerintem előbb utóbb te is megunod majd és átlépsz a sorainkba.

2012. nov. 1. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!