Kedves közmunkások! Amennyiben a szakszervezet a jövő évben sztrájkot hirdet, ti részt fogtok venni benne?
Azért elég röhejes a közmunkás és a sztrájk szavakat egy összetételben olvasni.
Mi lesz a sztrájk? Egyszer végre lekezdtek dolgozni is?
Jah, amúgy én a Karakószörcsöki 2.sz. közmunkabrigád sztahanovista tagozatától írok....
A kérdésem viszont nem sikerült azóta sem megválaszolnod.
Mi a sztrájk? Nekiálltok dolgozni?
"Sztrájk az, hogy beszüntetjük a munkavégzést."
Akiket én látok közmunkások azok minden alkalommal megteszik ezt. 1 "dolgozik' hatan nézik.
Senkinek nem tűnne fel, hogy épp sztrájk van....
Hidd el, hogy itt senkit sem érdekel, te mit szeretnél belelátni a közfoglalkoztatásba!
Arra viszont nyomatékosan megkérnélek, hogy ha közmunkás ellenes hajlamaid vannak, azt ne itt éld ki. Már rengeteg közmunkásokkal kapcsolatos kérdést töröltek, és egyiket sem a közmunkások, vagy az azokkal sorsközösséget vállalók válaszai miatt. Ha neked valami bajod van a közmunkásokkal, menj oda hozzájuk és mondd el nekik! Szerintem itt egyikünk sem ártott neked, kérlek hagyj békén minket, mert nekünk más lehetőségünk nincsen most erre, ahol a problémáinkat megbeszélhetnénk.
"Akiket én látok közmunkások azok minden alkalommal megteszik ezt. 1 "dolgozik' hatan nézik.
Senkinek nem tűnne fel, hogy épp sztrájk van...."
Meg vannak akiket nem látsz, és akik ha beszüntetik a munkát azt nagyon komolyan meg fogod érezni a saját bőrödön.
Bááár.. lehet hogy mégsem? Hiszen akiket te nem látsz azok nem is léteznek és nem is érted dolgoznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!