Szerintetek mikor jön el az hogy a cigányok többségben lesznek az országban?
Ha ez bekövetkezik mindennapos lesz a magyarok elleni rasszista okból elkövetett agresszió?
A liberális tolerancia lesz a magyarság veszte?
"Ha ez bekövetkezik mindennapos lesz a magyarok elleni rasszista okból elkövetett agresszió? "
Már most mindennapos a kis falvakban.
Sajnos igazat szól az elöttem szóló. 100 romából 2 normális.
És ne gyertek azzal, hogy a rasszizmus így meg úgy.
Ha megerőszakolják a barátnőd, agyonverik a pasid baromira más lesz a véleményetek.
"Ha ez bekövetkezik mindennapos lesz a magyarok elleni rasszista okból elkövetett agresszió? "
Nem tudom te hol élsz, és melyik korban, de nálunk már 2012. -t írnak, Délkelet Magyarország és módszeresen folyik a magyar holokauszt. A cigányok irtanak mindenkit aki nem cigány.
Szerintem nem fog eljönni ilyen, mert már most rengeteg embernek szemet szúr, ahogy élnek és amennyien vannak. A segélyek megcsappantak, nincs már az a nagy jólét, mint néhány évvel ezelőtt, így vagy beismerik, hogy képtelenek több gyereket vállalni, vagy sorra fognak következni a nagy cigányvédők is a kirablásban és erőszakban.
Ha egy ilyen nagy jogvédőt rendszeresen rabolnának ki és tennék tönkre az élete munkáját, vagy erőszakolnák meg a gyerekét, anyját, biztos másképp látná a dolgokat.
Nem véletlenül szorgalmazzák egyre többen a halálbüntetés visszaállítását is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!