Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Voltatok a Milla tüntetésén?...

Voltatok a Milla tüntetésén? Támogatjátok Bajnai gordont?

Figyelt kérdés

2012. okt. 29. 12:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
55%

13.11

"Nem voltam. (Bár ahogy elnéztem a résztvevőket inkább oda mentem volna el, mint Orbán tüntetésére. Millán többnyire a szexuálisan aktív korosztály vett részt. Ellentétben a másikkal.)"

Ezen besírtam!:D

Te szexelni jársz a tüntetésekre?

2012. okt. 29. 17:17
 22/26 A kérdező kommentje:
Úgy látszik a válaszadó igen, csak a szex számít!
2012. okt. 29. 20:38
 23/26 anonim ***** válasza:
64%
Te támogatsz egy kölyökképű libatolvajt?
2012. okt. 29. 22:23
 24/26 anonim ***** válasza:

13-as

"Nem voltam. (Bár ahogy elnéztem..."

Ebből nem tudom, hogy jutottál arra a következetésre, hogy szex miatt járok tüntetésre? A "Nem voltam." mondatból, talán gyanús lehetett volna, hogy egyáltalán ott se voltam az ominózus tüntetéseken. (Se ilyen, se olyan szándékkal.)

kérdező

Ha neked a válaszomból az jött le, hogy csak a szex a fontos, akkor csak gratulálni tudok. A válaszom első része arra próbált rávilágítani – némi iróniával, amit sekélyes szellemi képességiddel tényleg nehéz megérteni – hogy míg a millán a társadalom fiatalabb, aktív, korban hozzám közel álló része vett részt, addig a fideszen a nyugdíjas, inaktív korosztály volt túlnyomó többségben.

A válaszom második részében pedig részletesen leírtam, hogy miért is nem tudom támogatni Bajnait és csoportosulását.

Hogy ezek után, mégis arra következtetésre jutottál, hogy nekem csak a szex számít azt annak tudom be, hogy akkora agyad van mint erős izgalmi állapotodban a makkod.

2012. okt. 30. 16:17
 25/26 anonim ***** válasza:
73%

Nem megyek olyan demonstrációra, amelynek nem világos a célja. (Így is behülyítettek már egyszer csúnyán, amiért azóta is haragszom magamra.) Ehhez pedig az kellene, hogy általam hitelesnek tartott emberek szervezzék.

Röviden: nem voltam, nem is megyek. Bajnai egy teljesen gátlástalan politikus és azzal, hogy előbújt újra és az ún. Milla körül keresi a hasznát, csak méginkább lejáratta magát a szememben. Soha nem támogatok ilyeneket.

Hasonló politikát folytatna, mint anno az SZDSZ/MSZP csak jobban titkolná azt, hogy kiknek az érdekeit helyezi előtérbe. Kiszolgálná a külföldi tőke érdekeit a végletekig (ti. ezek az üzleti partnerei), az ország lakosságát meg ott sanyargatná, ahol csak tudja. A legkönnyebben befolyásalható (és jelentősebb számmal bíró) rétegeket igyekezne maga mellé állítani, hogy a többiekkel könnyebbel elbánhasson, teljesen függő helyzetbe igyekezne hozni a lakosság minél nagyobb részét.

A kiszolgáló személyzet, akikre ebben támaszkodna adott, alig várják, hogy egy új hatalmi helyzetben működésbe léphessenek.

2012. nov. 11. 11:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Egyébként sosem értettem, hogy mitől Milla. Mág a FB kedvelőinek a száma is csak kb. százezer ember, pedig azoknak egy része csak a számítógép előtt ülni tud ...
2012. nov. 11. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!