Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Voltatok a Milla tüntetésén?...

Voltatok a Milla tüntetésén? Támogatjátok Bajnai gordont?

Figyelt kérdés

2012. okt. 29. 12:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
62%

Nem voltam. (Bár ahogy elnéztem a résztvevőket inkább oda mentem volna el, mint Orbán tüntetésére. Millán többnyire a szexuálisan aktív korosztály vett részt. Ellentétben a másikkal.)

Nem támogatom. (Bajnait még csak-csak támogatnám – annak ellenére amit tett a Hajdú-Bétesekkel, de sajnos olyan emberek csoportosulnak körülötte akiket nem tudok támogatni. Évekig a drogfogyasztás legalizálásért küzdő aktivista; a Szovjetunióban tanult és kiképzett egykori katonatiszt; kivénhedt – vagy még ma is aktív mszp, szdsz emberek Oszkó, Draskovics, Eörsi, Gyurcsány, tgm, Újhelyi, Botka, Dániel stb)

2012. okt. 29. 13:11
 12/26 anonim ***** válasza:
52%

Kalap szart nem ér Bajnai munkája.

Az a célja, hogy az ország az idegen tőkének a teljes kiszolgálója legyen, s megvásárolhassák országunkat a zsidók. Bajnait a szabadkőműves zsidók irányítják, ugyanúgy mint Gyurcsány Ferkót.

2012. okt. 29. 13:12
 13/26 anonim ***** válasza:
56%

nem voltam

Gordonka eladja az országot, s jól megtömi a zsebét.

2012. okt. 29. 13:29
 14/26 anonim ***** válasza:
56%
Nem voltam és Bajnai lenne az utolsó ember akit támogatnék. Bajnai és a bandája csak eladnák az országot.
2012. okt. 29. 13:48
 15/26 anonim ***** válasza:
61%

Bajnai egy erkölcsi hulla, már csak ezért sem támogatnám.

De nem is értem hogy a középszerű könyvelőnek milyen programja lehetne, ami igazi változásokat hozhatna.

2012. okt. 29. 13:51
 16/26 anonim ***** válasza:
57%
Sok birkát kitereltek a millára, de igazából ugyanazt képviselik, amit az SZDSZ.
2012. okt. 29. 13:51
 17/26 Dick Esmen ***** válasza:
53%
Voltam.Lehet.
2012. okt. 29. 16:19
 18/26 anonim ***** válasza:
73%
Én se szdsz, se mszp nem állok be mégegyszer!!! Ha volt az mszp képes volt Bajnait beültetni a székbe, akkor ez visszafele is működik! Ugyan az a kettő, ha nem az mszp rakta be a székbe akkor ki ? imf v kinek az embere? kitől kapja a haza és haladás egyesület a pénzeket?
2012. okt. 29. 16:33
 19/26 anonim ***** válasza:
84%

Nem voltam.

Nem támogatom.

2012. okt. 29. 16:44
 20/26 anonim ***** válasza:
67%

Nem voltam.De nem is lesznek többet ilyen sokan ha tudják,hogy oda arcátlankodik még Bajnai.

Nem kéne ennyit beszélgetni bajnairól.Arról a humanoidról aki nem is értem ,hogy úszhatta meg börtön nélkül az eddigi ténykedéseit."Bizonyított" azaz hozta a formáját a kormány élén is.Isszuk a levét még egy darabig.Köszönjükemese.

El lehet felejteni.

2012. okt. 29. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!