Mi az ami annyira irritál Kálmán Olga műsorában?
Figyelt kérdés
Inkább balos vagyok ezért naponta odakattintok, hogy KO-nál ki kerül sorra. Engem idegesít ,mert teljesen lejáratja az ellenzéket bár lehet ugy is s.get nyalni, hogy értelmesen kérdez, érvel vagy okoskodik nem ?2012. okt. 28. 11:46
11/17 anonim válasza:
Az egész ATV-vel együtt egy tragikomikus senki.
13/17 anonim válasza:
Pro Patria válaszához fűzném hozzá, hogy egy riportertől vagy műsorvezetőtől szerintem elvárható, hogy valamennyire tartsa tiszteletben a riportalany autonómiáját, emberi méltóságát. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy csak alákérdezzen, sőt azt sem, hogy ne kérdezzen vissza, ne tegyen fel, ha kell többször egy kérdést, de érezni kell, hogy ebben hol a határ. Igenis van olyan, hogy egy riportalany valamiről nem kíván beszélni, és ezt egy ponton túl tiszteletben kell tartani. Ezt konstatálhatja a riporter, nehezményezheti is, ha nagyon akarja, de nem szívózhat, nem ragadhat le ott, hogy 8-szor, pimaszkodva megkérdezi ugyanazt, mert ez már sértő.
14/17 anonim válasza:
Az egyik legjobb riporter a mai médiában!
Nem értek egyet azzal, aki szerint ne kérdezze meg ugyanarról 8x az alanyt.
Láttam már a műsorában többeket is, akik nyíltan megmondták, hogy erre nem akarok válaszolni, és Olga ezt tudomásul vette.
Tarlós is megtehette volna ugyanezt.
15/17 anonim válasza:
JáááXD http://www.youtube.com/watch?v=Ki-DmKtDsh8
Én nem nézem az ATV-t inkább megmaradok a Hírtv-nél. Én ott Nagy Katalint imádom. Az is megszorongatja az ember tökeit,de sokkal normálisabban, nem bántóan és valós sumákokra, baklövésekre kérdez rá.
16/17 anonim válasza:
Engem irritál. Rohadtul nem korrekt módon csinálja a dolgát, Tarlóssal is hihetetlenül pofátlan volt, én a főpolgármester helyében pofán b1sztam volna.
17/17 A kérdező kommentje:
Ismételten mondom, hogy mint ujságiró pro-kontra keresi a szavakat sőt bele zavarodik és én szégyellem.- Ehhez semmi köze a fülön küldött instrukciónak ami okosabbá teszi vagy direktebbé teszi a párbeszédet. Ha ezt a balos csatorna nem veszti észre a választási eredményeken nagyon sokat fog rontani vagy ez valakinek a célja !
2012. okt. 31. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!