Tegnap este az Egyenes beszédben Kálmán Olga egyszerüen a padlóra küldte Selmeczi Gabriellát! Miért hazudnak, miért akarják megvezeni a magyarokat ezek a semmihez em értő jött-ment politukusok, nem ég a pofájuk ilyenkor?
Nem Gabika volt az első akit Kálmán Olga leiskolázott.
Szeretem a stílusát, felkészült, és pittbull módjára ragaszkodik a kérdéshez, nem enged mellébeszélni.
Volt aki adás közben el is hagyta a stúdiót..
A kérdésre kérdéssel válaszolnék: Miért vagy meglepve?
Minden politikus szeret mellébeszélni,megvezetni az embereket. A Fidesz viszont ezt tökélyre vitte! Soha nem mondanak igazat,mindent kiforgatnak kedvük szerint.
Kálmán Olga nagyon profi,sok ilyen ember kellene a médiában.
Nekem egy 2002-es beszélgetés jut eszembe,amikor még ő is csődöt mondott.
Szalai Anna Mária akkor a Fidesz szóvivője volt. Bármit kérdezett tőle Kálmán Olga,csak azt válaszolta az összeszorított fogaival: hogy mennyire sajnálja,hogy Meggyesi nem ad már 30 millás hiteleket,és nem épülnek a gyönyörű lakóparkok. Ettől a választól nem lehetett eltéríteni. Azóta a szememben a médiaguru egy ostoba liba.
"Kálmán Olga egy hányinger!!! Egy bolsevikbérenc köcsög!!! Vagy ha annyira középen álló függetlenek függetlene, akkor miért nem "iskolázta le" a szocikat is az ő idejükben?"
azokat is iskolázta, amikor próbáltak mellébeszélni, őket sem hagyta. röhejes, ahogy az agyatlan fidesznyik droidok rögtön mekkora árulásnak és nemzetellenes bűnnek érzik, ha a narancsosoknak rákérdeznek dolgokra, és nem hagyják a szokásos mellébeszéléseiket.
Olga (okos nő) vs. Gabika (hülye nő) :-)
Nem vagyok egyik oldal feltétlen híve sem, csak van agyam és tudom használni. :-)
Ha emlékeztek rá, megizzasztotta ő Torgyán papát is, aki pedig híres mellébeszélő volt.
Egyszer egy reggeli műsorban, Jakupcsek Gabi küszködött egy politikussal, mindegy kivel. Hát nem nagyon bírt vele.
Alul a csíkon, megjelent egy nézői SMS, az alábbi szöveggel:
"Gabika, én nagyon kedvelem Magát, de ez az ember, nem a maga fajsúlya. Hagyja meg Kálmán Olgának!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!