Tegnap este az Egyenes beszédben Kálmán Olga egyszerüen a padlóra küldte Selmeczi Gabriellát! Miért hazudnak, miért akarják megvezeni a magyarokat ezek a semmihez em értő jött-ment politukusok, nem ég a pofájuk ilyenkor?
Mindkettőt utálom! Aki azt írta, hogy az MSZP-SZDSZ-t is kritizálta: belinkelné a videót? hol mikor? csak a seggüket nyalta!
Amúgy a Selmeczi hamar el fog tűnni a süllyesztőben, erre mérget veszek!
szerintem tudok róla, hogy korábbi riportokra gondoltak!
ne máááár...
az ATV olyan elfogult, mint a Hír TV csak balra!
"Miért hazudnak, miért akarják megvezeni a magyarokat ezek a semmihez em értő jött-ment politukusok"
Te bezzeg az übermensch vagy...
én meg nézegettem régebben is, még az előző kormány alatt is, és ott se engedte magát mikrofonállványnak használni. Egyértelműen inkább baloldali a hölgy, de az interjúknál a mellébeszélést senkinél nem hagyja, és nem állítható, hogy ne joggal kérdezne bele a fideszesek mellébeszéléseibe. Az a gáz, hogy ennyire nincsenek ehhez hozzászokva Magyarországon, csak ahhoz, hogy beülnek, elsorolják a hülyeségeiket, a riporter meg bólogat, vagy adott esetben még alá is kérdez, pedig nem ennek kéne lennie riporterségnek.
Sajna youtube-on nem nagyon találtam régi felvételeit, csak az Eörsi-vel készített interjújából egy összevágást, de abból is elég jól kiderül, hogy ha felkészületlenül mentek be, és mindenféle lózungok pufogtatására futotta csak, akkor nem csak fideszesek égtek nála.
Egy baloldali kötődésű riporter kritikusabb gondolkodású egy jobboldali politikussal, párttal szemben... ez a világ rendje. Ugyanez igaz fordítva is, de mivel jobboldalnak szánt kritikus kérdéseket nagyrészt ATV-n látok Olgával így belenézek(Gaskóval durván szokta tolni, Orbánnal is volt egy beszélgetés 1 éve ....)Legalább felteszi a Miért?, Miből? és Hogyan? kérdéseket, és nem szereti a "Még dolgozunk rajta" jellegű válaszokat.A balos kötödés miatt lehet hiteles kérdező a jobboldallal szemben. Persze ott is előkerül Török Zsolt, meg néhány értelmes valami "világrengető hírrel"....van amikor kicsit elkapcsolom. A szoci izzatásra meg ott a HírTV :) Sajna jobboldali média nem kérdezz bele durván a dolgokba és mivel 2/3-os jobboldali vezetés van nem árt egy-két értelmes kérdés az aktuális dolgokról.
Ja és nem vagyok baloldali kötődésű, csak egy egy átlag ember, aki nem a 2 perces híradós bevágásokból szeretne tájékozódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!