Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tegnap este az Egyenes beszédb...

Tegnap este az Egyenes beszédben Kálmán Olga egyszerüen a padlóra küldte Selmeczi Gabriellát! Miért hazudnak, miért akarják megvezeni a magyarokat ezek a semmihez em értő jött-ment politukusok, nem ég a pofájuk ilyenkor?

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 05:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%

Mindkettőt utálom! Aki azt írta, hogy az MSZP-SZDSZ-t is kritizálta: belinkelné a videót? hol mikor? csak a seggüket nyalta!

Amúgy a Selmeczi hamar el fog tűnni a süllyesztőben, erre mérget veszek!

2011. febr. 2. 14:48
 12/18 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem akik azt írták, hogy a másik oldalt is megszívatta már a riporternő, arra gondoltak, hogy korábbi riportokban.
2011. febr. 2. 14:50
 13/18 anonim ***** válasza:
66%

szerintem tudok róla, hogy korábbi riportokra gondoltak!

ne máááár...

az ATV olyan elfogult, mint a Hír TV csak balra!

2011. febr. 2. 15:00
 14/18 anonim ***** válasza:
42%

"Miért hazudnak, miért akarják megvezeni a magyarokat ezek a semmihez em értő jött-ment politukusok"

Te bezzeg az übermensch vagy...

2011. febr. 2. 15:02
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
Jó, hát én nem vagyok egyiknek se rendszeres nézője, sőt, csak tippeltem, hogy esetleg másokkal is viselkedhetett már így a riporterasszony. S. kisasszonyt minden esetre jogosan szorongatta meg.
2011. febr. 2. 15:17
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

én meg nézegettem régebben is, még az előző kormány alatt is, és ott se engedte magát mikrofonállványnak használni. Egyértelműen inkább baloldali a hölgy, de az interjúknál a mellébeszélést senkinél nem hagyja, és nem állítható, hogy ne joggal kérdezne bele a fideszesek mellébeszéléseibe. Az a gáz, hogy ennyire nincsenek ehhez hozzászokva Magyarországon, csak ahhoz, hogy beülnek, elsorolják a hülyeségeiket, a riporter meg bólogat, vagy adott esetben még alá is kérdez, pedig nem ennek kéne lennie riporterségnek.

Sajna youtube-on nem nagyon találtam régi felvételeit, csak az Eörsi-vel készített interjújából egy összevágást, de abból is elég jól kiderül, hogy ha felkészületlenül mentek be, és mindenféle lózungok pufogtatására futotta csak, akkor nem csak fideszesek égtek nála.

http://www.youtube.com/watch?v=ASQUzouMYEM

2011. febr. 2. 15:27
 17/18 anonim ***** válasza:
77%
Selmeczi Gabriella nem értem mit keres ott, ahol van... Semmit nem tud a nyugdíjrendszerről, és ez most ki is derült.
2011. febr. 2. 20:41
 18/18 anonim ***** válasza:
71%

Egy baloldali kötődésű riporter kritikusabb gondolkodású egy jobboldali politikussal, párttal szemben... ez a világ rendje. Ugyanez igaz fordítva is, de mivel jobboldalnak szánt kritikus kérdéseket nagyrészt ATV-n látok Olgával így belenézek(Gaskóval durván szokta tolni, Orbánnal is volt egy beszélgetés 1 éve ....)Legalább felteszi a Miért?, Miből? és Hogyan? kérdéseket, és nem szereti a "Még dolgozunk rajta" jellegű válaszokat.A balos kötödés miatt lehet hiteles kérdező a jobboldallal szemben. Persze ott is előkerül Török Zsolt, meg néhány értelmes valami "világrengető hírrel"....van amikor kicsit elkapcsolom. A szoci izzatásra meg ott a HírTV :) Sajna jobboldali média nem kérdezz bele durván a dolgokba és mivel 2/3-os jobboldali vezetés van nem árt egy-két értelmes kérdés az aktuális dolgokról.

Ja és nem vagyok baloldali kötődésű, csak egy egy átlag ember, aki nem a 2 perces híradós bevágásokból szeretne tájékozódni.

2011. febr. 3. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!