Miért hazudik Kálmán Olga?
Figyelt kérdés
Olga azt mondja a mai műsorban: "mi választottunk úgy, hogy a pénzünket magánnyugdíjpénztárba tesszük" az állam meg most önkényesen kiveszi. Tudomásom szerint kötelezővé tette a Medgyessí kormány, nem?2010. okt. 14. 20:28
1/12 anonim válasza:
Nem Olga, hanem Kálmán, az jobban illik rá :D
2/12 anonim válasza:
A szerkesztő hazudik,Olga csak olvas.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem OLga a szerkesztő is egyben ?
2010. okt. 14. 20:38
4/12 A kérdező kommentje:
Első: Kálmán ostorral, bőrruhában ? :)
2010. okt. 14. 20:39
5/12 anonim válasza:
Felénk nem tették kötelezővé. Tudomásom szerint választható! Nagyon sokan nem léptek be egyik magánpénztárba sem,csak a bérükből vonják le a nyugdíjjárulékot az Állam számára. Tehát nem hazudik egyikük sem!
6/12 anonim válasza:
A magánnyugdíj pénztárakat 1998 jan. 1-én a Horn kormány alatt indították, és csak az új munkavállalók számára kötelező.
7/12 anonim válasza:
Lehet, hogy magára gondolt. Mert eredetileg eldönthetted, még Hornék alatt. Én eldönthettem, egyáltalán nem volt kötelező, és ezek szerint Kálmán is. Az más kérdés, hogy akkor még max megszületett a mai, államfetisiszta korosztály. Mi még tudtuk, hogy az államtól sok jóra nem számíthatunk, és mindenki úgy gondoskodjon magáról ahogy tud, ne az állami könyöradományra legyen ráutalva öreg napjaira.
8/12 anonim válasza:
98-ban? javítok: kisgyerek volt
és a fidesz tette kötelezővé később
9/12 anonim válasza:
tehát Kálmán Olga nem hazudott
FAIL
10/12 A kérdező kommentje:
Magyarul nem tudsz írni ?
2010. okt. 15. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!