Velemenyetek szerint az ATV szerkesztő-riportere, Kálman Olga mennyire targyilagos a műsoraban? /Egyenes beszed/
Már sokszor elgondolkodtam azon, hogy bármely műsor műsorvezetője, akármelyik Tv-s csatornánál mennyire lehet tárgyilagos, független és maximálisan igazság követő, ha az adott csatornától kapja a fizetését?
Csinos hölgy és okos is. Persze, hogy nem az egyszemű anyókát fogják betenni egy ilyen műsorba. Több féle csatornát, netet, hírforrást kell megnézni és jobban körvonalazódhat a tárgyilagosság-hoz való közelítés.
Kálmán Olga annyira tárgyilagos, mint, ha Gyurcsány Ferenc saját magát kérdezné. Semennyire!
De magának az ATV-nek is súlyosan baloldali kötődése van, tehát nem is nagyon lehet elvárni a tárgyilagosságot.
Én csipázom Olgát,csak nagyon balra húz és nem pártatlan...
Mondjuk ezen nem is csodálkozom,mert ugye az ATV-ben vezet műsort!
Szeretem a stílusát, párttól függetlenül.
Tájékozott, naprakész,jól kommunikál.
Kézben tartja a beszélgetést, de engedi beszélni az interjúalanyt, ha kell sarokba szorítja.
Teszi mindezt kultúráltan, nem bunkón.
Egy-két vendége ugye "sírva" kirohant a stúdióból, amikor nem engedte mellébeszélni, ez különösen tetszett.
Soha nem beszél egyszerre a vendéggel, amitől másoknál
agymenést kapok.
Kb. ennyi. Ja, az, hogy mellette morfológiailag is nagyon rendben van, hab a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!