Miért megint egy milliárdos képviseli a baloldalt és a szegényeket?
A Bajnai által felvett kölcsön nagyobbik részét orbán költötte el. Az meg hogy csökkentette orbán az államadósságot gigalol. A nyugdíjunkat is ellopták aztán mégis több mint 2 éve. De most mért nem savazod orbánt ő is ott pincsizik az IMF-nél, csak neki nem adnak mert tudják hogy egy félkegyelmű. Pedig nemsokára nagy szükségünk lesz rá, mert ez az észnélküli költekezés amit a kormány művel csődhöz fog vezetni rövidesen.
Én nem a nem jobbikosokat szidtam, hanem azokat, akik képesek lennének újra választani Bajnait, én emlékszem mennyit romlott az életszínvonal amikor ő volt kormányon. Felvett csomó pénzt és odaadta a bankoknak. Ez aztán marhára jó politika.
És elegem van ebből a sötétségből, hoyg csak azért mert ő a Bajnai mindjárt rá akarnak szavazni, miközben még egy épkézláb mondatot sem tudnak összeszedni, hogy miért, csak ennyire telik tőlük: Bajnai jó szakember. És amikor valaki leírja az ellenérveket, mindjárt le kell pontozni. Na ebből lett elegem, és joggal akad ki ezen az ember.
Te meg ne személyeskedj velem.
Érdekes, miért vette fel Bajnai a hitelt,ha nem használta fel, ha nem kellett?Az első részletet Bajnai felvette,-vajon miért? Hiszen akkora slamasztikába került az ország, hogy napok kérdése volt a csőd. Ezt sikerült elérni nyolc év alatt.Az Orbán kormány meg fizet, mégis ő a fekete bárány?Ilyen rövid idejű emlékezetkiesést már amnéziának neveznek.Orbánnal szemben meg azért kekeckedik minden hitelező, mert nem hajlandó lefektetni az országot és nyalni. Az első Orbánkormány idején53%volt az államadósság, Bajnai után 83%.Most77%Ez neked nem mond semmit?Undorító Orbánra mutogatni, mikor az M(SZ)MP vitte a gödörbe az országot!! Azért van az agyunk,hogy gondolkodjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!