Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha egyesek szerint ez a...

Ha egyesek szerint ez a rendszer antidemokratikus, akkor kérdezem én, a 2006. okt.23. -ai események demokratikusak voltak? Ott virult a demokrácia, amikor embereket vertek, kínoztak, sőt volt aki megvakult?

Figyelt kérdés

Szerintem demokrácia van,ehhez semmi kétség sem férhet!

Minden párt demokrata! Ezt el kéne ismerni! Összefogás kéne már,de ehelyett megy a mocskolódás! Persze a Fidesz is ezt csinálta,csak annyi különbséggel,hogy nem diktátorozott!!!! Annyit diktátorozik a baloldal,hogy ez már elképesztő!!! Az ellenzék egy része kelti a gyűlöletet,és úgy viselkedik,mintha a rendszerváltásnál lennénk! Riogatnak,és Magyarország Miniszterelnökét állandóan támadják azzal,hogy antidemokratikus,de egyesek kimondják nyíltan,hogy egy diktátor! Szerintem ez már mindennek a teteje! Én nem értettem egyet Gyurcsánnyal,de nem neveztem diktátornak,pedig lehet lett volna rá némi okom.

Ha Orbánnál az diktatúra,hogy szűkíti az AB jogkörét,meg visszamenőlegesen hoz törvényeket,akkor az nem diktatúra,mikor emberek szemét lövik ki gumilövedékkel + egy országgyűlési képviselőt bántalmaznak???

Félreértés ne essék! El kell ítélni a randalírozókat,de egy rendőr nem léphet fel ilyen durván. És ami a legborzasztóbb,hogy ártatlan emberek,tüntető,megemlékezők is megsérültek. Volt olyan akinek kilőtték a szemét,és a fél szemére lát!Na melyik az antidemokratikusabb? Egy törvénymódosítás ,vagy az ha félni kell,ha az ember kimegy az utcára,mert a rendőrök még a végén összekeverik a randalírozókkal?????

2012. okt. 21. 21:26
1 2 3 4 5
 11/48 Komplikato ***** válasza:
26%

OFF: "Nem emberekét lőtték ki, hanem egy emberét, ..."

Konkrétan KÉT emberét, az egyikét szó szerint kilőtte a gumilövedék, a másikat súlyosan fejbe találta egy és ezért megvakult. /OFF

2012. okt. 21. 22:17
 12/48 Komplikato ***** válasza:
16%
Bumbi02, az a baj, hogy amit írsz jogos lenne, de a rendőri túlkapás pont nem a kuka és székház gyújtogatásnál volt, ott kellett volna erős rendőri fellépés, a székháznál nem egy rendőr kezét lábát verték nyomorékká viperával a "forradalmár" fizetett B-közép keménymagos arcok, de sajnos a rendőrök Október 23-án tettek ilyet, ami sok sok héttel később volt.
2012. okt. 21. 22:20
 13/48 bumbi02 ***** válasza:
100%

Gondolkodj a rendőrök fejével.

Berendelnek szolgálatba, hogy tűnés be a belvárosba, mert nagy a balhé. Hiányos felszereléssel, elég gyenge koordinációval megjelentek többiekkel. Hátrányban vagy, mert te "hivatali személy" vagy, míg a másik nem. A másik mindent megtehet (persze igazából nem tehetne meg), neked még akkor is kötik a kezedet a szabályzatok, törvények.

Haverodra ráugrik 6-7 tüntető, épphogy ki tudjátok ráncigálni, hogy csak agyrázkódással ússza meg + zúzódásokkal. Másik munkatársad bokája eltörik, mert tudják hogy ott nem igazán véd a pajzs.

Tegye az ember a szívére a kezét. Ha ilyen idegállapotban akár csak egyet is el tudsz kapni azok közül a senkik közül, akik ezt tették, biztos hogy nem csak bilincs megy a kezére, hanem pár rúgás is a bordája közé.

2012. okt. 21. 22:22
 14/48 A kérdező kommentje:

Kedves Komplikato!

Köszönöm a tisztességes hozzáállásodat,hogy mind két oldalról próbálod megközelíteni a dolgokat!

EZ NAGYON TISZTESSÉGES A RÉSZEDRŐL!

Köszönöm az összes választ!

És még egyszer elmondom:

MINDEN SÉRÜLTET SAJNÁLOK!

Nem kellett volna randalírozni,és a rendőröknek sem kellett volna így fellépni!

2012. okt. 21. 22:22
 15/48 Komplikato ***** válasza:
100%
Kedves kommentelő a 10-es beírásban igazad van, de pont az a gáz, hogy a bűnöző egyedek teljesen megúszták, míg a rendőröknek legalább egy kis része bűnhődött. És ez nem igazságos.
2012. okt. 21. 22:24
 16/48 A kérdező kommentje:

Bumbi02 ez csak az egyik része,amit te mondasz!

2006.okt.23.-át nem kevered össze a székházzal????

Jól írták előttem..!

És te azokat is sajnálod,akiket a rendőrök bántalmaztak vagy csak a rendőröknek adsz igazat???

Erre kíváncsi lennék,kérlek reagálj!

És ez meg nem igaz teljesen,hogy 6-7-en stb...,mert volt nem egy olyan eset,mikor a férfi könyörgött,hogy ne bántalmazzák,és össze-vissza rugdalták stb...!

Tömegével voltak ilyen esetek.

A tévészékháznál,na abban az esetben még igazad is lenne,de ez okt.23.-a volt!

2012. okt. 21. 22:25
 17/48 A kérdező kommentje:

Komplikato igazad van!!!!!

Mindenki kapja meg a méltó büntetését!

De a rendőr a rend védelméért felel!

Egy rendőr sem viselkedhet durván,indokolatlanul!

Ha egy rendőrt téglával dobálnak,akkor a rendőr nem dobálhat vissza téglával????? És legyünk őszinték! Nem csak balhékereső emberek voltak ott! Tüntetők is kaptak szép számmal! És nem csak a tüntetők mentek oda,hanem a rendőrök rejtélyes módon terelték a megemlékezőket a Fidesz gyűlésre!!!!

2012. okt. 21. 22:31
 18/48 anonim ***** válasza:
82%
Én is sajnálok mindenkit, akik akkor ott voltak, és mindenkinek meg volt az igazsága a szituációban. Nagy gáz ha rendőr letépett újjal és tüntető kilőtt szemmel megy haza. Érdekes összevetni mondjuk a meleg felvonulással az eseményt, a jobboldal ott is a kisebbség jogos érdekét védi hogy tüntethessen? Nem látom annyira a harcos kiállást. Bele se merek gondolni ha téglát dobálnának és gyújtogatnának a 'buizik' mi lenne...
2012. okt. 21. 22:34
 19/48 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Na ez egy korrekt,tisztességes,NEM ELFOGULT válasz volt!

Köszönöm Szépen!

2012. okt. 21. 22:37
 20/48 A kérdező kommentje:

Egy kérdésem még lenne:

Mi a helyzet,akkor ha 2006.okt.23-a Orbán Viktor alatt történt volna meg? Akkor is sokan a rendőröket védenék? Akkor is úgy gondolnák egyesek,hogy helyén voltak a dolgok,vagy akkor kijönne az Orbáni utálat,hogy jajj micsoda antidemokratikus lépés volt a rendőrök részéről!

2012. okt. 21. 22:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!