Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Orbán Viktor...

Szerintetek Orbán Viktor 30-40 év múlva pozitív vagy negatív személyiségként vonul be a történelembe?

Figyelt kérdés
Ha lehet akkor egy rövid indoklást is kérek. Káromkodni nem ér! :-)

2012. okt. 14. 10:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Megoszlik a vélemény erről akkor is.

Olyan hosszú távon nem lehet a gazdaság negatív eredményét sikernek hazudni. lehet a KSH adatokat szétcsalni, de előbb-utóbb minden ki fog derülni. Ha lesz politikai akarat, akkor a sok bűvészkedést helyreteszik, és valós KSH eredmények lesznek, amikből kiderül, hogy mikor mekkora szar van a palacsintában. (Itt arra gondolok, hogy össze-vissza változtatták a számítási módszereket, de visszamenőleges korrekció nem történt, így papíron hirtelen pozitív eredmények látszanak valós teljesítmény és valóság nélkül).

Továbbá azt sem felejti el neki senki, hogy mennyire kepesztett azért, hogy még életében bekerüljön a tankönyvekbe. 30-40 év múlva még simán élnek a Fidesz-vallásosok, akiket baromira nem érdekelnek a rideg tények, így hiába mondanak róla bármit is... Amúgy mivel elég jól dokumentálható a jelenkor, nem fog számítani az, hogy most éppen a királyi tévében mit mondanak, mit ahogy a szocializmusban se számított, hogy a propagandaújság mit mondott. A tények alapján szerintem negatív személyiség lesz, bár nem mindenki hiszi el akkor sem.

2017. szept. 26. 09:22
 22/24 anonim ***** válasza:
Ezt nehéz eldönteni. Még az olyan régen élt személyiségeknél is, mint Kossuth vagy Széchenyi.
2017. szept. 26. 10:48
 23/24 anonim ***** válasza:

Széchenyi inkább a jobboldal, míg Kossuth a baloldal hátterét képezi, persze túl egyszerű ezt így leírni. A jogi egyetemen pl., ahová jártam, Kossuth az egyik konzervatív tanárnál egy mumus volt; ilyen sztorikat mondott, hogy amikor Debrecenbe költözött a Kormány, rányitottak Kossuthra és épp a koronát próbálgatta. Széchenyi ellenben a fontolva haladás politikáját képviselte.

Orbán nem egy hülye gyerek. Nem is értem, miért veszi magát körül idiótákkal. Talán mert azokat könnyű dróton rángatni. Szerintem ő egy afféle hardcore-Antall.

2017. szept. 26. 10:55
 24/24 anonim ***** válasza:
A korrupció és a lopás rekordjai sosem lesznek pozitív dolgok.
2017. szept. 26. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!