Mikor lesz vége ennek a csóróságnak?
Mikor lesz vége ennek a csóróságnak?
Az emberek egyre jobban el vannak adósodva.
A "fizetések" kalap *zart nem érnek...mert a rezsit épphogy ki tudod fizetni vagy nagyon nehezen néha csak úgy hogy számolod a filléreket hogy mit vonj meg még magadtól.
Utána meg mindig kitalálnak valami hülyeséget,múltkor pl.hogy akinek nincs érvényesített vízórája, az fizessen plusz 15.000.- Ft-ot havonta közös költségbe. Csak épp egy vízóra csere is 20.000.- Ft.
Nyaralás azt átlag magyar számára ismeretlen fogalom.
Ruhát nem is tudom mikor vettem utoljára,a régi cuccaimat varrogatom.
8 órába dolgozok de a munkahelyen egyre több hülye indok miatt vonogatják a bérünket.
A főnökök meg széttárják a kezüket:ha nem tetszik el lehet innen menni úgyis akad vagy 700 ember aki megcsinálja ezt a munkát.
Persze ha van munkahely....
A fizetések egyre kevesebbet érnek az árak viszont egyre nőnek.
Kíváncsi vagyok arra a tündérmesére amit Matolcsy mondott 2013-ra,mondjuk az tényleg mese lesz.
A másik ami egyre furcsább nekem hogy nagy a szegénység de mégis rengeteg vadiúj BMW-t,AUDIT látni az utakon?
Mégis honnan van rá pénz?
Szóval az lenne a kérdésem hogy mikor fogunk normálisan élni,amikor majd nem kellesz azon aggódni hogy miből fizessük a csekkeket?
Még valami légyszi írjátok le hogy ti hogyan éltek,mire telik stb..
A csóróságnak akkor és azoknál lesz vége, amikor és akik tesznek ellene. Az állam, a társadalom nem díjazza a siránkozást, kizárólag az értelmes munkát. És a felelős gondolkodást.
Hol a pénz? Pénz annyi van, amennyit az emberek összedobnak adóban, járulékban. Ha sokan elcsalják az adót, akkor kevesebb van. Ha ebből a kevésből még lopnak is, még kevesebb. Ha pedig a kevéshez képest valami pazarlóan, fölöslegesen működik, akkor tényleg kezd az a látszat lenni, mintha nem lenne. Tehát jól szervezett, hatékony munka, semmi csalás, akit rajtakapnak, jutalma a dupla jóvátétel alul és felül, és rögtön kiderül, megvan az a pénz.
Hol a pénz?
Pl olyan emberek zsebében akik még a süllyedő cégekből is pumpálják ki a pénzt,lásd BKV.
Vagy ott van Schmidt aki azt mondta hogy ami jár az jár.
A munkás meg szívjon.
A bérletem egy ideig kedvezményes volt mert apám a közlekedésnél dolgozik de elvették ilyen-olyan dolgok miatt.
Persze az igazgatóknak és a helyetteseknek vettek 6 vadiúj Audit.
Ilyenekre mindig van pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!