Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emberek, komolyan Bajnai...

Emberek, komolyan Bajnai Gordontól várjátok, hogy megmentse az országot?

Figyelt kérdés

2012. okt. 11. 20:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/117 Komplikato ***** válasza:
80%

"2010-ben az ország 2/3-a meg Orbántól várta. "

700.000 ember NEM az ország 2/3-a, még ha egy bizonyos személy szereti is ezt állítani.

Kedves posztoló, amekkora sz*rba sikerült besegítenie jelen kormánynak kis hazánkat, abból minden kihúzna minket, amihez jelen kormánynak nincs köze, igen még a Bajnai is! De szerintem kb. jobb lenne Matolcsy helyett, egy átlag józsi is az utcáról.

2012. okt. 11. 20:33
 12/117 anonim ***** válasza:
60%

Ezt írod "én is vállalom, hogy lenulláztok - de Bajnai azon vonulat része: akik ki akarják árusítani az országot. Tetszene azoknak, akiknek ez jó."

Ez egyszerűen hazugság.

2012. okt. 11. 20:35
 13/117 anonim ***** válasza:
25%

Hát kedves első az ilyen emberek, mint pl te: Úgy be vannak szívva, hogy be kéne őket zárni :D xd

Jajj a nagy Bajnai aki miatt csődbe ment a Malév majd ez rántotta magával a Ferihegy 1-et, de persze ez nektek nem baj meg az se, hogy felvett nem tudom hány milliárd DOLLÁR hitelt, hogy te 2000-Forinttal jobban éljél....

Ezt ugye ti se gondoljátok komolyan?! Bajnai nem más, mint egy hazaáruló az összes Dk-sal MSZP-sel együtt, 1 év alatt több hitelt vett fel mint, ameddig egy 200 IQ-us ember (paródia)...mi lenne ha négy évig lenne úr Isten belese merek gondolni...

2012. okt. 11. 20:36
 14/117 anonim ***** válasza:
80%
Bajnai már egyszer bizonyított, amikor a szakadék szélén megállította az országot. Én 2010-ben a Fideszre szavaztam, mert gondoltam ha már meg van állítva az esés, akkor Orbánék csak képesek lesznek visszahúzni a szakadéktól az országot. Hát nem voltak, sőt löktek rajta egyet, így Bajnai egy éve elmehetett a sunyiba. Úgyhogy igen, én tőle várom a megmentést, mert egyszer már sikerült neki. Különben is ilyen helyzetben egy olyan emberre van szükség, aki szakértő és nemcsak az ideológiai lózungokat hangoztatja. Mellesleg egyetlen értelmes érvet nem hallani ellene, csak a nevetséges libázást.
2012. okt. 11. 20:40
 15/117 anonim ***** válasza:
82%
Nem azt várom Bajnai Gordontól, hogy megmentse az országot, hanem azt, hogy a Magyarországot olyan ember irányítsa, aki ért a gazdasághoz, koncepcióval, tapasztalattal, nemzetközi tekintéllyel rendelkezzen, és mindenféle ellenségkeresés, bűnbakokra mutogatás, megosztás, meg kötelezően kifüggesztett hitvallások helyett a szakmai munkára helyezze a hangsúlyt. Orbán egy szélhámos, aki először az országot csapta be a tartalom nélküli lózungjaival, majd miután a választásokon 2/3-ot kapott, önmagát is azzal a hittel, hogy az ország túlnyomó többsége bízik benne. A mai napig ebben a tévhitben él, elvárja a hódolatot, és retteg a bukástól. Nekem nem ilyen miniszterelnökre van szükségem, hanem olyanra, akiben megvan a kellő szerénység és alázat a hivatáshoz.
2012. okt. 11. 20:43
 16/117 anonim ***** válasza:
35%

Úgy látszik beindultak az MSZP-s, Bajnai-s vonalak.

Csak mielőtt bedőlnétek nekik, ne felejtsétek el az akkori legfrappánsabb nemzeti zenekart, amiben volt:

Egy Gondon(ka) és 10 millió BŐGŐ (ember)!

2012. okt. 11. 20:43
 17/117 anonim ***** válasza:
72%
Ha belegondolunk eddig Bajnai volt az aki a legjobban kezelte a helyzetet, és ő csinált is azért valamit! persze ennek nem éreztük meg annyira a hatását mert rövid ideig volt ő az élen, de az tény hogy jól csinálta és sok más európai ország elismerte hogy jó volt. Nagy csodát persze nem kell várni senkitől se mert ez nem úgy megy hogy na egyik napról a másikra ez egy nagyon hosszadalmas dolog. És amit eddig Orbán meg bandája művelt azt helyrehozni sem lesz könnyű, és ezzel ők elintézték azt hogy ha leváltják őket akkor a másik társaságnak beleteljen egy kis időbe mire helyre rakja ezt a káoszt amit a fidesz művelt. Én eddig Bajnaiba látom azt hogy alkalmas lenne erre a feladatra, oké hogy van több párt is Jobbik, LMP de ők még úgymond gyerekcipőbe járnak nem tudnák még úgy kezelni a helyzetet hogy az tartósan jó legyen, persze vannak jó elképzeléseik, az LMP sem egy rossz párt csak az még szinte annyira új hogy még friss ropogós szinte így azért még nem ártana kicsit még "fejlődniük" ahhoz hogy alkalmasak legyenek a kormányra.
2012. okt. 11. 20:44
 18/117 anonim ***** válasza:
82%

"Magyarországot olyan ember irányítsa, aki ért a gazdasághoz, koncepcióval, tapasztalattal, nemzetközi tekintéllyel rendelkezzen, és mindenféle ellenségkeresés, bűnbakokra mutogatás, megosztás, meg kötelezően kifüggesztett hitvallások helyett a szakmai munkára helyezze a hangsúlyt."

Vállalva, hogy lepontoztok, ez szerintem Bokros Lajosra illik a legjobban.

2012. okt. 11. 20:51
 19/117 anonim ***** válasza:
61%

"Csak mielőtt bedőlnétek nekik, ne felejtsétek el az akkori legfrappánsabb nemzeti zenekart, amiben volt:

Egy Gondon(ka) és 10 millió BŐGŐ (ember)!"

Aki Bajnait támogatja, itt ebben a témában is leírta, miért bízik benne jobban, mint mondjuk Orbánban. vagy Matolcsyban. Te és barátaid meg ellenérvek helyett (például próbálnátok megvédeni a nagyeszű Matolcsy unortodoxiáját) gordonkáztok és libajnaiztok. Tényleg komolyan gondolod, hogy ilyen unalmas agyonkarcolt lemezekkel fogjátok meggyőzni az ellentábort?

2012. okt. 11. 20:53
 20/117 anonim ***** válasza:
59%

Ezt írod! "Hát kedves első az ilyen emberek, mint pl te: Úgy be vannak szívva, hogy be kéne őket zárni :D xd

Jajj a nagy Bajnai aki miatt csődbe ment a Malév majd ez rántotta magával a Ferihegy 1-et, de persze ez nektek nem baj meg az se, hogy felvett nem tudom hány milliárd DOLLÁR hitelt, hogy te 2000-Forinttal jobban éljél....

Ezt ugye ti se gondoljátok komolyan?! Bajnai nem más, mint egy hazaáruló az összes Dk-sal MSZP-sel együtt, 1 év alatt több hitelt vett fel mint, ameddig egy 200 IQ-us ember (paródia)...mi lenne ha négy évig lenne úr Isten belese merek gondolni.."

Téged kellene bezárni mert leállt az agyad és nemindult újra.

A MALÉV ot A nagy "géniusz" Orbán barátod vitte csődbe, de lassan a MOL is erre a sorsra jut Orbánnak köszönhetően.

Nem vett fel semmilyen hitelt, sőt tartalékokat adott át a nagyeszű Orbánodnak aki ezt a többi tartalékkal együtt elherdálta a semmire! annyi megszorítást nyom az emberekre hogy lassan belerokkan az Ország. Ezt csak az ilyen 25 ös IQ jú emberek nemlátják mint te barátom.

2012. okt. 11. 20:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!