Emberek, komolyan Bajnai Gordontól várjátok, hogy megmentse az országot?
"2010-ben az ország 2/3-a meg Orbántól várta. "
700.000 ember NEM az ország 2/3-a, még ha egy bizonyos személy szereti is ezt állítani.
Kedves posztoló, amekkora sz*rba sikerült besegítenie jelen kormánynak kis hazánkat, abból minden kihúzna minket, amihez jelen kormánynak nincs köze, igen még a Bajnai is! De szerintem kb. jobb lenne Matolcsy helyett, egy átlag józsi is az utcáról.
Ezt írod "én is vállalom, hogy lenulláztok - de Bajnai azon vonulat része: akik ki akarják árusítani az országot. Tetszene azoknak, akiknek ez jó."
Ez egyszerűen hazugság.
Hát kedves első az ilyen emberek, mint pl te: Úgy be vannak szívva, hogy be kéne őket zárni :D xd
Jajj a nagy Bajnai aki miatt csődbe ment a Malév majd ez rántotta magával a Ferihegy 1-et, de persze ez nektek nem baj meg az se, hogy felvett nem tudom hány milliárd DOLLÁR hitelt, hogy te 2000-Forinttal jobban éljél....
Ezt ugye ti se gondoljátok komolyan?! Bajnai nem más, mint egy hazaáruló az összes Dk-sal MSZP-sel együtt, 1 év alatt több hitelt vett fel mint, ameddig egy 200 IQ-us ember (paródia)...mi lenne ha négy évig lenne úr Isten belese merek gondolni...
Úgy látszik beindultak az MSZP-s, Bajnai-s vonalak.
Csak mielőtt bedőlnétek nekik, ne felejtsétek el az akkori legfrappánsabb nemzeti zenekart, amiben volt:
Egy Gondon(ka) és 10 millió BŐGŐ (ember)!
"Magyarországot olyan ember irányítsa, aki ért a gazdasághoz, koncepcióval, tapasztalattal, nemzetközi tekintéllyel rendelkezzen, és mindenféle ellenségkeresés, bűnbakokra mutogatás, megosztás, meg kötelezően kifüggesztett hitvallások helyett a szakmai munkára helyezze a hangsúlyt."
Vállalva, hogy lepontoztok, ez szerintem Bokros Lajosra illik a legjobban.
"Csak mielőtt bedőlnétek nekik, ne felejtsétek el az akkori legfrappánsabb nemzeti zenekart, amiben volt:
Egy Gondon(ka) és 10 millió BŐGŐ (ember)!"
Aki Bajnait támogatja, itt ebben a témában is leírta, miért bízik benne jobban, mint mondjuk Orbánban. vagy Matolcsyban. Te és barátaid meg ellenérvek helyett (például próbálnátok megvédeni a nagyeszű Matolcsy unortodoxiáját) gordonkáztok és libajnaiztok. Tényleg komolyan gondolod, hogy ilyen unalmas agyonkarcolt lemezekkel fogjátok meggyőzni az ellentábort?
Ezt írod! "Hát kedves első az ilyen emberek, mint pl te: Úgy be vannak szívva, hogy be kéne őket zárni :D xd
Jajj a nagy Bajnai aki miatt csődbe ment a Malév majd ez rántotta magával a Ferihegy 1-et, de persze ez nektek nem baj meg az se, hogy felvett nem tudom hány milliárd DOLLÁR hitelt, hogy te 2000-Forinttal jobban éljél....
Ezt ugye ti se gondoljátok komolyan?! Bajnai nem más, mint egy hazaáruló az összes Dk-sal MSZP-sel együtt, 1 év alatt több hitelt vett fel mint, ameddig egy 200 IQ-us ember (paródia)...mi lenne ha négy évig lenne úr Isten belese merek gondolni.."
Téged kellene bezárni mert leállt az agyad és nemindult újra.
A MALÉV ot A nagy "géniusz" Orbán barátod vitte csődbe, de lassan a MOL is erre a sorsra jut Orbánnak köszönhetően.
Nem vett fel semmilyen hitelt, sőt tartalékokat adott át a nagyeszű Orbánodnak aki ezt a többi tartalékkal együtt elherdálta a semmire! annyi megszorítást nyom az emberekre hogy lassan belerokkan az Ország. Ezt csak az ilyen 25 ös IQ jú emberek nemlátják mint te barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!