Elvileg okt.23-án visszatér Bajnai, melyik párt élén fog lenni?
2012. okt. 8. 21:26
1/12 Komplikato válasza:
Szerintem nem elképzelhetetlen egy új párt sem ... nem hiszem beállna egy DK vagy MSZP mögé. Igen hamar menne vissza a süllyesztőbe.
2/12 anonim válasza:
Úgy hallottam, hogy az LMP és a Milla közös jelöltje lesz. De ez majd kiderül, senki sem tud biztosat.
4/12 anonim válasza:
Én úgy tudom h. Bajnai az imf színeiben indult 2009ben is, most is ők fogják indítani nem? ")"
5/12 anonim válasza:
még mindig jó barátok bajnai és gyurcsány
6/12 anonim válasza:
LMP-Milla-Szolidaritás szövetségé, talán még az MSZP is csatlakozik, bár azok most nagyon el vannak szállva a soproni "gigagyőzelmükkel".
7/12 anonim válasza:
1! Én nem gondolnám, hogy Bajnai a süllyesztőbe menne, ha párt mögé állna. Ha eddig mindig ez történt volna az mszp miniszterelnök-jelöltjeivel, akkor se Meggyesi, se Gyurcsány, se Bajnai nem lett volna miniszterelnök Horn óta. Ezen a téren az mszp mindig meg tudott újúlni és több jelölttel választást nyerni. Ellenben a Fidesz-ben 90 óta Orbán van.
8/12 anonim válasza:
KD_M_P, ha már valaki felvetette a múltkor. Kötelet a Derék Magyaroknak Párt.
9/12 anonim válasza:
Bajnai Gordon mehet a süllyesztőbe! (Az mszp rángatja még mindig.)
10/12 anonim válasza:
Bajnai mehet a süllyesztőbe? Miért? Csak azért, mert nem fideszes? A válság közepén, az akkor igen népszerűtlen mszp élén kapott egy nehéz gazdasági helyzetben lévő országot egy fél évre. Mégis mit vártak tőle? Csodát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!