68-as kedves kommentelő irány a lenini úton Észak-Koreába!
2012. okt. 14. 13:02
73/117 anonim válasza:
Én a kérdező kérdésére válaszolnék: IGEN!
2012. okt. 14. 14:04
74/117 anonim válasza:
73, aki nem olvas és nem néz körül európa és a világ háza táján, annak miért nekem kéne példával illusztrálni és megmagyarázni ??? de ezek szerint nem tudod azt sem, hogy hol élsz. itt az élő példa.. és csak egy a sok közül. tök fölöslegesen akarsz provokálni, ejtek a jobbikosokra, mert lerí, hogy az vagy! szállj le rólam, kösz.
2012. okt. 14. 20:07
75/117 anonim válasza:
a 68-as kommentelő = a 72-sel! senki nem mondta, hogy a baloldali támogatás = a lenini úttal.
2012. okt. 14. 20:09
76/117 anonim válasza:
egyébként a jobbikosok is csak addig fognak itt nyomulni, amíg nagy magyar ősapjuk hatalom közelébe kerül, mert akkor a saját bőrükön fogják megtapasztalni, milyen az - ha a büdös nagy szegénységben, ejtve mindannyiukra- "vona gábor majd áthajt közöttük a bentley-ével".remélem akkor végre befogják a nagy pofájukat, várom a percet.
2012. okt. 14. 20:18
77/117 anonim válasza:
Ha már a jobbik szóba került: Olvastam a IV. Béla tervüket. A 30 pontból 2 pont értékelhető, a többi valóban Fidesz2 ámokfutás. A gazdasághoz valamit konyító emberek ezt azonnal látják.. és a kérdésre válaszolva, igen én is Bajnaitól várom a megoldást! Másrészt egyet kell értenem az előttem szólóval, ahogy a Jobbik hatalom közelébe kerülne, ugyanolyan képmutató politikát folytatna, mint a többi, sőt rosszabbat, mert pár hónap leforgása alatt csődbe taszítanák az országot a dilettáns intézkedéseikkel.Reménykedjünk, hogy józan emberek mennek el szavazni!
2012. okt. 14. 21:23
78/117 anonim válasza:
Hát valóban vicces egy olyan versenyen versenyezni, ahol 2 körös hátrányban vagy ... de attól lesz vki sportember, ha nem adja fel álmait és céljaiért képes küzdeni. Ha a váltófutás első embere csak sztárolta magát, még be kell fejezni a versenyt, nem szabad mindig kiszaladni a versenybíróhoz h. adjon még egy kis előnyt, mert abból előbb utóbb kizárás lesz!
2012. okt. 14. 21:35
79/117 anonim válasza:
Ugyan ezt volt a 2010-es választások előtt. Akkor baloldal volt hatalmon és jobboldalt akartak. Most pont fordítva. Amúgy meg én is Bajnaira fogok szavazni, ha indul a választásokon. Nem azért, mert hű de szeretem, hanem mert, a józan ész, ezt diktálja. 1 évet alatt is tudott bizonyítani, pedig ő is nyugodtan lökhette volna tovább az országot a mélybe, de nem tette. Az a baj a magyarokkal, hogy a többség érzelem alapján dönt. A jobbikosok fele csak, azért áll a Jobbik mellé, mert kiáltotta magát az egyetlen igaz magyar pártnak. Ennyi, a többség még azt sem tudja milyen intézkedéseket akar hozni a Jobbik, csak egyszerű érzelem.
Ellenben aki Bajnaira szavaz az tud mivel érvelni.
Amennyiben 2014-ben vissza válasszák a Fideszt vagy megválasztják a Jobbikot, én már a következőhéten külföldön leszek. Elkezdek még jövőévben spórolni, ha lesz miből.
2012. okt. 17. 17:52
80/117 anonim válasza:
Egyik sem jobb a másiknál. LiBajnai ugyanakkora akasztófára való bűnöző mint Orsós Viktorka meg a sleppje. Köszönjük egyikből sem kérünk, az álszent sunyi szövegelésen és a sikkasztáson kívül egyikre se alkalmasak. Ha megszavaznánk 2014-re, nagyon jól mondták, 1 év múlva ugyanúgy megindulna a monnyonle-zés.
20:15, és szerinted majd LiBajnai lesz a megmentőnk? Ezt már eljátszottuk egyszer Orsós Viktornál, és mi lett a vége? Fúúúúú, olyan dezsa vű érzésem lett hirtelen... :$$$$
20:35, szerinted hazugság? Semmivel nem volt jobb a helyzet, amikor LiBajnai volt az ország élén. Túl hamar felejtesz.
20:40, ahová ő és a bűntársai vitték. De kedves tőle hogy nem engedte összeomlani az országot :$ de most komolyan...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!