A bérek bruttósításával nem a Bajnai alatt hajtottak végre "cseles" adóemelést?
"A libás Bajnai" esze az volt, tudta, hogyan kell mások zsebéből a pénzt kiszedni úgy, hogy közben az övé vastagodott.
(Nem csodálnám, ha esetleg a kérdező is a vesztes libások között volt, már legalább a 3.-ik kérdést teszi fel, ami kapcsolatban van Bajnaival)
"kaptál egy lyukas úszógumit, ami 3 év alatt leeresztet"
Szerintem egy örvénylő folyóban te is örülnél egy lyukas uszóguminak, ami legalább a partig kitart. Másrészt Bajnai előre megmondta, hogy mi helyzet. Nem tudom, mi ért téged váratlanul.
"hogyan kell mások zsebéből a pénzt kiszedni úgy, hogy közben az övé vastagodott."
Neki kellett volna zsebből fizetnie a válság miatti kiesést? Amúgy hogyan szedte meg magát? Linkelnél erről valami értelmes (nem bulvár) cikket?
Amúgy nem tudom, miért csodálkozom, hogy ennyien nem értik, mi is folyik az országban. Már a Bokros-csomagot is csak a magyarok nem értették, mindenhol máshol iskolában tanítják. De biztos ők a hülyék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!