Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A bérek bruttósításával nem a...

VVMMvvmm kérdése:

A bérek bruttósításával nem a Bajnai alatt hajtottak végre "cseles" adóemelést?

Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 17:06
 1/10 Komplikato ***** válasza:
43%
Mennyivel jobban sikerült a 2010-2011-es "adócsökkentés" ugye, meg annak hatásaira kialakult folyamatosan csökkenő bérek, mi? :D
2012. okt. 11. 17:11
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
A béreket valamikor az 1980-as évek végén bruttósították, amikor bevezették az SZJA-t. Legalább tanulj meg kérdezni, ha már ennyire Bajnai ellenes vagy! /szuperbruttóra gondolsz esteleg?!/
2012. okt. 11. 17:17
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem igazán tudom, mire gondolsz, de Bajnai alatt kb. életmentés folyt. Ezt sokan észre sem vették, és ez neki is volt köszönhető.
2012. okt. 11. 17:34
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
életmentés ... kaptál egy lyukas úszógumit, ami 3 év alatt leeresztet...
2012. okt. 11. 17:40
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
jah és még az úszógumit is vissza kell adni :)
2012. okt. 11. 17:41
 6/10 anonim ***** válasza:
10%
... meg még azt a levegőt is vissza kellett adni, ami a lyukon kiszökött!!!!
2012. okt. 11. 17:55
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
De, akkor vezették be a szuperbruttósítást. És akkor mi van, ha így van? Olyan sikeres volt, hogy idén még mindig van félszuperbruttó, és ki tudja, mi lesz jövőre.
2012. okt. 11. 19:39
 8/10 anonim ***** válasza:
10%

"A libás Bajnai" esze az volt, tudta, hogyan kell mások zsebéből a pénzt kiszedni úgy, hogy közben az övé vastagodott.

(Nem csodálnám, ha esetleg a kérdező is a vesztes libások között volt, már legalább a 3.-ik kérdést teszi fel, ami kapcsolatban van Bajnaival)

2012. okt. 11. 19:45
 9/10 anonim ***** válasza:
53%

"kaptál egy lyukas úszógumit, ami 3 év alatt leeresztet"

Szerintem egy örvénylő folyóban te is örülnél egy lyukas uszóguminak, ami legalább a partig kitart. Másrészt Bajnai előre megmondta, hogy mi helyzet. Nem tudom, mi ért téged váratlanul.

"hogyan kell mások zsebéből a pénzt kiszedni úgy, hogy közben az övé vastagodott."

Neki kellett volna zsebből fizetnie a válság miatti kiesést? Amúgy hogyan szedte meg magát? Linkelnél erről valami értelmes (nem bulvár) cikket?

Amúgy nem tudom, miért csodálkozom, hogy ennyien nem értik, mi is folyik az országban. Már a Bokros-csomagot is csak a magyarok nem értették, mindenhol máshol iskolában tanítják. De biztos ők a hülyék. :D

2012. okt. 13. 14:09
 10/10 anonim ***** válasza:
örvénylő folyóban inkább annak fizettem volna aki ment a partra ... Az örvényeket a banokok kezdték most bajnai barát ő nekik adta a pénzt, ily módon csak ellett napolva a probléma ... nem kerültünk ki
2012. okt. 13. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!