Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Neked konkrétan mi a gondotok...

Neked konkrétan mi a gondotok Orbán Viktor miniszterelnökségével?

Figyelt kérdés
Kérlek, ne személyeskedjetek, igyekezzetek magára a miniszterelnöki, kormányvezetői munkájára koncentrálni Orbán Viktornak! Konkrét és valós gondok érdekelnének.

#Orbán Viktor #miniszterelnök. kormány
2012. okt. 4. 19:40
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
50%
2012. okt. 5. 07:22
 32/36 anonim ***** válasza:
53%
Kedves kérdező, inkább én kérdezném meg tőled, érvekkel alátámasztva, hogy mi az az intézkedés, amely élénkítette a gazdasági életet, ami jobbá tette a többség életszínvonalát, és hitelesebbé tette az országot. Kérlek válaszolj!
2012. okt. 5. 14:20
 33/36 anonim ***** válasza:
34%
Nem értem miért nem vagy megelégedve a válaszokkal, szerintem a többség világosan elmondta, hogy mi a baja. Én is várom a gazdaságra nézve pozitív intézkedéseket, amelyek kihúztak minket a bajból.
2012. okt. 5. 14:46
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg olyan bizonyítékokat kérsz amit egy mezei polgár nem tud beszerezni? Nem elég bizonyíték : a költségvetés egyre súlyosbodó hiánya,egyre gyorsabb ütemben halad a munkahelyek beszűkűlése majd megszűnés (percenként felújították nemcsak) az internetes híreket de a munkaadók is folyamatosan referáltak erről,ugye hallottál a növekvő adóterhekről,az egyetemisták tűntetéséről,a pedagógusok felháborodásáról,szétverték a Malévot,Mávot,olyan célra költik a pénzedet amire te nem adnál.Nem ráértünk volna átnevezni a Moszkva teret,vagy a Kormányhivatal megnevezés elmaradhatott volna?Mekkora kiadás az új nevekhez kapcsolódó költségek? A legnagyobb kár a káosz megteremtése mert az új hivatali nevek alatt igen kevés szakember maradt,aki meg csak betoppant annak nincs fogalma,hogy mit,hogyan,miként,miért és nem is akar dolgozni!!! Mindezt a jelenlegi kormányzás alatt történt egyoldalú döntések sorozataként!

Ez a kormány sosem fog alkalmazkodni a választópolgárhoz!

2012. okt. 7. 18:48
 35/36 Macungo ***** válasza:
0%

Szerintem a válaszok töbsége szószerint az ATV szóhasználata és mondatai voltak... Semmi önálló gondolat. Én szemlyszerint kaptam béremelést a kötelező béremeléskor amit Orbán intézett. Ami tetszik, hogy nem költöttek a Malév megmentésére, így is rengeteg pénz ment rá évtizedeken keresztül. Tetszi, hogy a baloldal károgása ellenére az IMF nélkül nem mentünk csődbe.. Tetszik, hogy le tudtam szokni a dohányzásról végre miután a szórakozó helyeken már nem lehet dohányozni (1,5 éve nem donányzom :). Régen mindig ott buktam el egy átmulatott este után.. Tetszik, hogy nem azt látom amikor küldöldről bírálnak minket, hogy a miniszterelnökünk behúzza fülét farkát, hanem megvédi magát vagy az országot.. Tetszik a három csapás törvénye.. Tetszik, hogy kifizettük a tartozásunkat az IMF-nek. Tetszik, hogy bár az Orbán kormány alatt volt legalább 3 katasztrófahelyzet, de ebbe senki nem halt bele. Míg az MSZP 8 éve alatt egyszer jött egy nagyobb vihar és meghaltak, megnyomorodtak emberek.

Tetszik, hogy a rendőrök kedvesebbek mikor igazoltatnak és nem úgy beszél velem mint egy bűnözővel.

Tetszik, hogy a munkahelyem kapcsán azt tapasztaltam, hogy a közbszerzéseket eddig átjátszók lapítani kezdtek és a közszférában is a kisisten hozzáállás lapításra váltott. Tetszik, hogy mikor csináltattam a lakcímkártyámat és egyéb okmányirodai ügyintézést gyors volt, az ügyintéző pedig kedves.

Tetszik a szelektívkukánk színe, az új járda a házelőtt,a fideszes önkormányzatok működése a külkerületekben. Minden felujítás alatt lád XV. ker panelok park részei útak, orvosi rendelő felújítása és XVII. ker. utak, bickli utak felújítása..

Tetszik, hogy kezdem érezni van egy nemzet ami összetart.

Tetszik, hogy kevesebb lesz a diplomagyár.. Tetszik, hogy erölködik az EU meg a ballib magyar politika azon, hogy eghurdoljanak küldöldön, de nem sikerül.

Tetszik, hogy azt mondják nincs demokrácia és nem vagyok szabad, de én ezt nem érzem.

Tetszik, hogy sikeres volt az EU soros elnöksége magyarországon.

És ha még igény van rá folytatom... :)

2013. aug. 25. 11:34
 36/36 anonim válasza:
Az autósokról az utolsó bőrt is lenyúzza... Egekben a benzin árak, behozta a baleseti adót. Remélem egyszer valaki fejbe lövi. Bár a többi se sokkal jobb, de legalább a megélhetés egy hajszálnyival könnyebb volt, mint most.
2013. okt. 8. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!