Mit szóltok ahhoz, hogy Orbán Viktor benyalt Ficonak és a románoknak, azok pedig megint belénk rúgtak egyet-egyet?
Egészen ezelőttig keménykedtek Viktorék, ahogy a csövön kifért - nem is értem ezt a hirtelen pálfordulást -, de aztán annak se igen lett eredménye.
Meg aztán, nem is nagyon lehet... főleg most, hogy már kb. minden szomszédunk jobban áll, mint mi. Innentől kezdve mégis mi a fenét tehetünk? Bőven megutáltattuk már magunkat mindenkivel, szóval hízelegni felesleges - de keménykedni sem érdemes, mert nincs mire, nincs mivel.
Úgyhogy akinek van bármilyen épkézláb - és megalapozott - ötlete a diplomácia feltuningolása, az ne habozzon tájékoztatni az illetékeseket. (Persze úgysem fognak hallgatni rá, de legalább ő mondhassa el magáról, hogy megpróbálta...)
Ha már Galaktikus Birodalom, komolyan be kéne hívni egy flottányi csillagrombolót, hogy csináljanak itt rendet :D
Viccet félretéve, ennyit érnek Orbánék. Akik az országrablókkal leállnak parolázni, azok minden igaz magyar ember szemében állam-és nemzetellenes bűncselekményt követnek el.
Kerdezo en lemaradtam valamirol ugy latszik kerlek linkelt mivel rugtak belenk a "testverek" :(
De amig az Eu partolja a Benes Dekretumokat es egyszeruen hagyja a magyarirtast nincs mit tenni en mar reg teleraktam volna arabbal az orszagot, meg kinaival hadd gondolkozzon a nyugat ki is jon majd Nyugat-Europaba mint osi foldjere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!