Játékgép betiltásával nem azt fogják elérni hogy több 10 ezer munkanélküli lesz és feketén fognak játékgépezni?
"A parlament keddi döntésével megtiltotta a játéktermek és az elektronikus kaszinók működtetését, pénznyerő gépek így csak játékkaszinókban üzemeltethetők a jövőben."
Tehát nem a kocsmákban tiltották be. De sebaj, pontozzátok fel a hülye választ száz százalékra.
"Vagy elővesz egy pakli kártyát, és azt mondja, lehet zsugázni, de az övé a tétek öt százaléka"
Jajj, ezt elképzeltem, olyan életszerű egy szabolcsi falusi kocsmában.
A kocsmákban is betiltották.
"A szabályozás alapján pénznyerő automata a továbbiakban csak játékkaszinóban működtethető, máshol - így például vendéglátóhelyeken - nem lehetnek játékgépek. A törvény a kihirdetését követő napon életbe lép, a korábban kiadott engedélyek hatályukat vesztik."
73
Jogos, azt akartam írni, hogy "nem csak a kocsmákban." Csak mert ugye a sok egységsugarú azzal érvelt, hogy ez azért kell, hogy szabolcsban a segélyesek ne dobálják be a pénzt a gépbe. Gyakorlatilag most már a belvárosban sem lesz nyerőgép.
Kalergi nem tudom hol laksz, de ma nálunk 4-ig van körzeti orvos, szal szerintem ha sietsz még beérsz és kapsz holnapra beutalót az idegre:)
Egyébként le van írva, hogy a Senatorban meg az Admiralban majd mehet, a Piros Hetes nevű kocsmában nem lehet majd játékgép.
Ezáltal a kaszinóknak még több bevétele lesz.
Én utálom az egész fideszt meg orsóst, de a tandíj bevezetése óta ez volt az első értelmes döntésük!!! Nem véletlen, hogy az ellenzék egyhangúlag megszavazta!! Köztudott, hogy a játékgépbe a lecsúszott (cigány) emberek segélyén kívül nem nagyon került más pénz!!!
Amúgy milyen több tízezer emberről beszélsz??? Maradt az országban 5000 játékgép aminek lehet 2-3000 tulajdonosa!!! Akik idáig más nyomorán éltek, most majd keresnek maguknak rendes munkát..
Aki nem látja a döntés helyességét, annak igencsak nyomorult gondolkodása lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!