"Embernek nem nevezhető faj". Ez sem rasszizmus?
Egy tegnapi jobbikos rendezvényen hangzott el ez a minősítés más hasonlók társaságéban. Nem kéne ezen elgondolkozni a Jobbik támogatóinak? Vagy ők is így gondolják? Ha igen, akkor miért nem vállalják, hogy rasszisták? Ahhoz még mi kéne?
"Persze, mindenki ezt mondja a kocsmában vagy otthon egy összejövetelen, mert nincs tétje"
Elvesztettem a fonalat. Azt gondoltam, hogy a rasszizmussal, mint jelenséggel van a probléma, nem pedig azzal, hogy téttel, vagy tét nélkül az valaki.
Ja, nem kell írni, hogy erősebb rendőrség ésatöbbi. Összeverik, megkéselik ezek a rendőröket is. Hozzuk be, hogy lőhessen a rendőr, ha támadás éri, akkor a cigány is lőhet, hisz önvédelem, ráadásul az a retek magyar rasszista volt, mert rálőtt. Az egésznek a vége egy polgárháború, amiből úgyse a fehérebbik egyed kerül ki győztesen. És ezt nem azért írom, mert cigányimádó lennék. Ellenkezőleg, rühellem a fajtáját. Csak éppen nem vakultam még meg a folyamatos turulbámulástól, és látom a valóságot.
Egyetlen megoldás lenne: cigányrendőrök. Ha a cigány bűnöz, cigány kapja el, és nincs rasszizmus. Lásd az USA-t és a fekete rendőreit.
Az, hogy ez megoldhatatlan, hisz a cigány még büntetni is hülye, az már más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!