"Embernek nem nevezhető faj". Ez sem rasszizmus?
Egy tegnapi jobbikos rendezvényen hangzott el ez a minősítés más hasonlók társaságéban. Nem kéne ezen elgondolkozni a Jobbik támogatóinak? Vagy ők is így gondolják? Ha igen, akkor miért nem vállalják, hogy rasszisták? Ahhoz még mi kéne?
Miért?
Talán embernek lehet nevezni?
Valahogy sehol nem ezt éreztetik velük, most legutóbb Kanada adta fel:)
"Sokáig úgy se fogod húzni, mert a magatartásod miatt téged is hazazavarnak, mint a testvéreid."
Magatartás? Nem én megyek 70-nel lakott területen a Zsigulimmal/Suzukimmal és bömböltetem a két szólamos gagyi kárpátiát és kötök bele idegenekbe, akiknek nem tetszik a nézése vagy "nem eléggé magyarok" (nem zsidóznak nyilvánosan és nem éltetik a gárdistabűnözőket). Inkább ezeket kellene visszazavarni oda, ahonnan előmásztak 2006-ban.
"van egy lecsúszott magyar réteg is, "
Azok a jobbikosok, nem?
Ez nem rasszizmus, ugyanis a rassz jóval faj alatti taxon. Magyarul, ha én utálos a cigányokat, az rosszizmus, mert egy rasszt utálok, ha én utálom a macskákat, az nem rasszizmus, mert én egy fajt utálok.
Amúgy én bevállalom neked, hogy rasszista vagyok, és akkor mi van? Semmi. egyébként a hozzád hasonlóknak mindíg felajnálom, hogy költözzön egy szép Borsodi faluba, és aztán maradjon nem rasszista. a poén az, hogy még cigányt is tudok, aki a nyugati országrészből ide költözve utálni kezdte a rasszát...
Politikai párt ugyanakkor ezt soha nem fogja bevállani, mert nem teheti. Politika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!