Ezek a vicces jobbikos fiúk miért nem vonultak Csatáry László háza elé is?
(Tévedés ne essék, aki bűnös, az bűnhődjön! De Csatáry legalább annyira bűnös, mint azok, akik ellen most masíroztak ezek a vicces fiúk.)
23-as.
Csatáryt emberek kínzásával megvalósított háborús bűntettel gyanusítják és nem 16ezer zsidó megölésével!
A vád ellene az hogy a rá bízott zsidókat nem csak őrizte amíg azokat elvitték(amiatt nem is emeltek vádat ellene hisz valóban csak parancsot teljesített) hanem hogy verte és kínozta őket hogy megtudja hol vannak az értékeik, néha meg "csak úgy" mert utálta őket.
Néha olvastam a kurucot és mindig úgy állították be mintha a parancs teljesítéséért vonnák felelősségre a "szemét zsidók" miközben a "túlkapások"(enyhe szóval) azok amikért bíróság előtt van most!
Mert őrizni kellett a zsidókat. De olyan parancs soha nem volt hogy kínozza őket...
Pro Patria:
A kommunista kérdésre egyszerű a válasz!
Büntesd a kommunista jelképeket és a kommunizmust és akkor a magyar kormánynak hivatalosan meg kell szakítania minden kapcsolatot Kínával! Mert ugye ott kommunizmus van!
Tehát szerinted a kommunizmust ugyan úgy ítélje el a magyar állam mint a nácizmust?
Én benne vagyok de akkor bizony szólni kell Orbánéknak ne hogy menjen már be tövig a nyelvük a kínaiak hátsójába mert s.ggbe kell rugniuk és minden terméküket, na meg a leendő befektetésüket el kell kobozni és ki kell tíltani!!
Szerinted akkor mit kéne tenni?
Kedves legutóbbi válaszoló!
Az, ami Kínában van, már rég csak névlegesen kommunizmus, a gyakorlatban kapitalista. Kínával pedig gazdasági kapcsolatunk van csupán, nem politikai, vagy katonai szintű szövetség. És ez nem indokolja, hogy Magyarországon (de inkább világszinten) a kommunizmust kevésbé hangsúlyozzák, kevésbé büntessék, mint a nácizmust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!