Mit gondoltok Csatáry László letartóztatásáról?
ma 17:21
Igen a tiniket lecsukják 1-2 napra ennyi...mert lop pl egy tábla csokit,erre azt mondom helyes is...De egy 97 éves embert?:) Mellesleg hiába 67 éve követte el senki sem tiszta (mindenki csent el kiskorában valamit pl 1 szerelt csokit,vagy akármi apróságot,cukrot,stb)Akkor téged is csukjanak le mert 0x-1x évesen iylet csináltál?Mellesleg mit írtam a kérdés alá? BŰNHŐDJÖN MEG,DE MIT AKARNAK EGY 97 ÉVES EMBERTŐL?....
Törvényesen: El kell ítélni, mert bűnös.
Emberileg: 100éves ember féllábon a sírba.
2ős mérce : Máshol is lehetne kaparászni és büntetni.
Kontra : A cionistákat mikor fogják elővenni?
Kérdező! Ne hasonlíts már egy tábla csokit több száz ember életéhez!
"Igen bűnhődjön meg de ez a primitívség legalja.." - hogy a picsben bűnhődjön, ha nem lehet letartóztatni? Egyébként házi őrizetben van, nem kell annyira sajnálni.
A kommunizmus áldozatai ugyan úgy létrehozhatnának egy szervezetet, ami felkutatja a bűnösöket. Az, hogy a zsidók ezt megtették, nem zárja ki, hogy más is megteheti.
A szégyen az, hogy ezt az embert annak idején egyáltalán beengedték az országban, és itt éldegélhetett békés öregségben, és ilyen csitrik, akiknek a fenekükön a tojáshéj, semmit sem tudva a történelemről még sajnálgatják is szegény kis öreget.
Andizsuzsika...
1.Ki hasonlította? másold már be:)
2.Ha 20szor nem egyszer sem írtam le,hogy NEM VÉDEM,csak tudod van a cinukusságnak is határa...:)
3. Szerinted a bíró miért házi őrizetbe tette,és miért nem előzetesbe?....:) Gondolkozz már Te IQ fightert történész:)
4. nem hoznak mert mit érnének vele?VISSZA JÖN A ROKONJUK? Ezt írtam a kérdés alá is. Hogy MINDEGY KI AZ ALANY! Ezek az emberek már 70-80-90 évesek...Mit érne velük 1ik,másik oldal ha megbüntetnék? SEMMIT!
"csitrik"?Honnan tudod te,hogy nő vagyok?Meg hogy mennyi idős?Benned is csak a gyűlölet beszél semmi más nevetséges vagy...:D Ezért nem tudsz értelmes választ adni:)
"Igen a tiniket lecsukják 1-2 napra ennyi...mert lop pl egy tábla csokit,erre azt mondom helyes is...De egy 97 éves embert?"
Tartok tőle, hogy ez a bácsika nem csokit lopott. De most nem is ez a lényeg, hanem hogy a törvények mindenkire vonatkoznak, úgyhogy ne az legyen az érv, hogy "de hát 97 éves".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!