Ezek a vicces jobbikos fiúk miért nem vonultak Csatáry László háza elé is?
(Tévedés ne essék, aki bűnös, az bűnhődjön! De Csatáry legalább annyira bűnös, mint azok, akik ellen most masíroztak ezek a vicces fiúk.)
Hallottam az arányokról, és?
Fel voltál akadva a származáson, ha az mindegy, a létszám miért nem az?
1 embert aljas indokból megölni ugyan úgy vétek, mint 100-at!
Szal visszafelé nem működhet a dolog?
És nem reklámokon nevelkedek, arra céloztam, h a multikulti csak a tv-ben működik, a valóságban nem(nézd meg Magyarországon mennyire szeretik a cigányokat vagy Angliában a négereket és meg sorolhatnám, h mi európaiak milyen jól jártunk a barna színnel)főleg akkor nem, ha valami gebasz van.
02:41
"Fel voltál akadva a származáson, ha az mindegy, a létszám miért nem az?"
Hány zsidó porított el, vagy Ciklon-B-zett el (klasszikus" fehér embert?
"1 embert aljas indokból megölni ugyan úgy vétek, mint 100-at!"
Egyetértek. Sőt! EGYETÉRTEK!!!
"Szal visszafelé nem működhet a dolog?"
Épp ezért nem értem, hogy Csatáry háza előtt miért nem masíroztak ezek a vicces fiúk!
"És nem reklámokon nevelkedek, arra céloztam, h a multikulti csak a tv-ben működik"
Ez csak részben igaz (vagy még annyira sem). Engem például qrvára nem érdekel, hogy milyen származású bárki is.
"nézd meg Magyarországon mennyire szeretik a cigányokat"
Kik?
"vagy Angliában a négereket"
Kik?
"és meg sorolhatnám, h mi európaiak milyen jól jártunk a barna színnel"
Ha mi "fehér európaiak" volnánk olyan szívesek és nemzenénk magunk után (legalább) két utódot, akkor ez a kérdés talán fel sem merülne. Ám, ha belegondolsz az "idegen" nemzetből származóak ugyanabból az indokból telepednek meg "nálunk" (értsd: Európában), mint amiért mi magyarok is tőlünk nyugatabbra próbálunk szerencsét... A jobb megélhetés reményében...
Leírtam, h a Csatáry háza előtt azért nem, mert a zsidó se áll ki magyar mellett.
Az meg h téged nem zavar az csak egy dolog, felmérés, statisztika ide-oda,
tény, h egy roma család beköltözése milliókkal viszi le az ingatlanárakat, de miért, ha működik a multikulti és csak az a pár unatkozó vicces fiú nem komálja a romákat?
Azért, mert sokan maguknak se vallják be, h miújság.
Egyébként bár úgy viselkednének a romák, mint a kint dolgozó magyarok.
Romákat már nem egy országból zavartak haza, magyarokat még nem.
03:59
"Leírtam, h a Csatáry háza előtt azért nem, mert a zsidó se áll ki magyar mellett."
Amíg pl. Szegedi Csanád azt hitte, hogy (faj)tiszta magyar, addig ő is antiszemita volt... Azóta bocsánatot kért.
"tény, h egy roma család beköltözése milliókkal viszi le az ingatlanárakat"
Mint már korábban is írtam, a környezetemben (max. 100-150 méter) több cigány család is él. Nem az ő jelenlétük, hanem inkább az Orbán-kormány "szabadság-harca" vitte le az ingatlanárakat.
"és csak az a pár unatkozó vicces fiú nem komálja a romákat?"
Jól elkalandoztál az eredeti témától...
"Egyébként bár úgy viselkednének a romák, mint a kint dolgozó magyarok."
Nahhh... Hadd ne linkeljem be a közvetlen fehér magyar szomszédom esetét...
"Romákat már nem egy országból zavartak haza, magyarokat még nem."
Csak épp pl. a Jobbik által istenített Rózsa-Flores Eduardo-t ki is végezték.
Ohh volt egy hülye:)
Azt az embert egyébként elmegyógyintézetbe kellett volna zárni, aki mást mond az egyszerűen ....
Mindegy, egy ember alapján nem ítélném az egész magyarságot, viszont Európában ttömegesen küldik haza vagy falazzák körbe őket.
Azért nem mindegy.
A lakásárakról meg beszélgess Miskolcon, az Avas lakótelepen élő személyekkel, majd ők elmondják, h Orbánnak mennyire nem volt köze ahhoz, h a 8-9 milliós lakások ma 1,5 be nem mennek el...
05:02
"Ohh volt egy hülye:)"
Ohhh..., nem Te mondtad az 1, vagy 100 ember hasonlatot?
"Azt az embert egyébként elmegyógyintézetbe kellett volna zárni, aki mást mond az egyszerűen ...."
Remélem, Vonára gondolsz...
"viszont Európában ttömegesen küldik haza vagy falazzák körbe őket."
Mivel nem politikai menekültek (ők ugyanis azt kérték).
"A lakásárakról meg beszélgess Miskolcon, az Avas lakótelepen élő személyekkel, majd ők elmondják, h Orbánnak mennyire nem volt köze ahhoz, h a 8-9 milliós lakások ma 1,5 be nem mennek el..."
Nos, én Békéscsabán élek, de a cigányoktól függetlenül (ám inkább Viktornak köszönhetően) jócskán leestek az ingatlanárak... De a kérdés egyáltalán nem erről szólt...
Egy csapat náci csürhétől mit lehet várni?
Az egész felvonuláson EGY ember volt aki a magyarság érdekeiért tett valamit!!!!
Az az ember aki egy adag jó féle, ízes, magyar vizet öntött ezeknek a náciknak a nyakába!
Gondolom az állandó vonulgatásba már nagyon kimelegedtek így örültek volna még többnek is :DDDD
Mert mindenki a saját elvbarátait védi szűk hazánkban,a többi nyugodtan lóghat fejjel lefelé karóba húzva a villanypóznán is.
Amúgy én is hiányoltam a demokrácia őrangyalait,a dicső antifasiszta mozgalmat a tüntetők közül...
Bár megszokva a Jobbikos színvonalat nem lepődtem meg hogy végig szidalmazták az összes (emberként)élő politikai vezetőt az elmúlt 20 évben.
Nem számít,hogy jó esetben legfeljebb a Biszku volt otthon ,de a Jobbnyikek céljának akár az üres villába ordítozás is megfelel.
Végülis le kell valamivel a sok nemzet(jobbik)ellenes támadásból fakadó stresszt vezetni....
Kedves Kérdező!
Ismerek olyan embereket, akiknek "semmi bajuk a romákkal", de azért olyan iskolát kerestek a gyerekeiknek, ahol a lehető legkevesebb cigánygyerek van. Úgyhogy az a véleményem, hogy van, aki kimondja a dolgokat, van aki pedig szép csendben úgy rendezi az életét, hogy elszigetelje magát tőlük. Egy ingatlanos ismerősöm szerint az ingatlant vásárolni szándékozók kb. 80%-ának az az első kérdése, hogy laknak-e romák a környéken. És mindezek után, hogy szegregálta saját magát a romáktól, bátran kijelenti, hogy neki semmi gondja a cigányokkal, nem is érti, hogy másoknak mi baja velük.
Miért van hogy:
- A horogkereszt viselése bármilyen formában tiltott, a vörös csillag viseléséért való megbüntetés a szólásszabadság korlátozása?
- Csatáry háborús bűnös, Mátsik "az akkori jognak megfelelően" járt el?
- Képírónál "nem mentség a kor", Biszkunál "hagyjuk békén 90 évesen már"?
- A náci pártok betiltva, kommunista pártot Európa számos országában bárki alapíthat és indulhat vele?
- A holokauszt felkutatására és az antiszemitizmusra külön bizottságok alakulnak az USA-ban és az EU-ban, az egy év alatt lezajló 10 milliós ukrán holodomorról senki nem is hall, nem özönlenen milliárdos kártérítések feléjük? Vagy a 2 milliós kambodzsai kommunista népirtás? Kínáról nem is szólva. Hova tovább, a 300 ezer magyar nő, gyermek, agg, akik a Gulágon haltak meg, mint "hadifoglyok"?
Mikor lesz egyenlő mérce?
Majd ha a bankok és a tőzsde nem olyanok kezében lesznek, akiknek most a talpa nyalogatva van. De addig még pár "veszélyes terrorista hatalmat" kiüttetnek a Közel-Keleten a "nagytestvérükkel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!