Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok miért hiszik, hogy...

A magyarok miért hiszik, hogy olyan rosszul megy a soruk?

Figyelt kérdés

Magyaro. a világ 50 legfejlettebb országa közé tartozik, az átlag magyar jobban él, mint a Föld lakosságának háromnegyede. Miért panaszkodik mégis mindenki? Úgy beszél mindenki az országról, mintha a világ legszegényebb országa lennénk.

Túl sokat mutatják nekünk a nyugati világot és túl keveset a világ többi részét? Vagy miért? Sőt sokan már polgárháborúról, meg világháborúról ábrándoznak, hogy az milyen jó lenne. A nagyszüleitek, dédszüleitek nem mesélték milyen nehéz sorsuk volt nekik a saját korukban, ezerszer nehezebb, mint nekünk?

2012. szept. 28. 18:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

22:17

Mond meg konkrétan azt, hogy mit tehetne az a sok ezer közmunkás aki heti 10 ezer forintért dolgozik napi 8 órában, vagy az aki még azt sem teheti meg, hogy ennyiért dolgozzon? Mondhatsz itt egy két lehetőséget, de biztos vagyok benne, hogy olyat nem tudsz ami a többségen segítene. Mondják sokan, hogy birka a magyar, de aki ezt leírja az nem birka?

2012. szept. 29. 00:50
 22/31 anonim ***** válasza:

""Ki hisz ilyet?"

Hát látod, pédául az előtted szóló."

Na jó, de Andizsuzsi csökkent szllemi képességű. Őt nem kell komolyan venni.

2012. szept. 29. 01:16
 23/31 anonim ***** válasza:

"Én Győrből költöztem a nyáron Bécsbe és meg kell mondjam van különbség nem is kicsi. "

Így jártál. De az ilyenek megérdemlik :)

2012. szept. 29. 01:18
 24/31 anonim ***** válasza:

"de talán nem nagy kívánság, hogy Európa közepén európai szinten élhessünk, ha már annyit dolgozunk, mint a Távol-Keleten élők; és ezért cserébe jó, ha olyan éhbért kapunk, mint egy fejlődő ország lakói."

Senki sem kényszerít arra, hogy dolgozz, én nem dolgozom több mint öt éve és ezzel a problémáim is megszüntek. Aki dolgozik annak arra sem marad ideje, hogy obnagát fenntartsa. Ugyanakkor egy vállalkozónak, vagy nyugati tőkésnek sorra veszi az autókat, míg önmagának már ennie sincs mit. Amíg nem fogjátok fel, hogy épp ebből kell kiszakadni, addig semmivel sem lesz jobb a sorsotok. Én őszintén sajnállak titeket, de helyettetek nem tudok változtani a ti életeteken.

2012. szept. 29. 01:31
 25/31 anonim ***** válasza:
60%

Ahányszor leírom, hogy dolgozni nem szabad, annyiszor pontoztok le. És ti föl sem fogjátok, hogy csak egy tőkés kizsákmányoló szűk körnek dolgoztok. Amit ti hasznos munkának hisztek, azzal csak a zsidók zsebét tömitek. Megcáfoltok? Ugyan mivel? Dolgoztok napi tíz órát és csak megéltek belőle. Ez cáfolat?

Amíg nem hatol el a tudatotokig én nem kezditek a saját váratok építeni, addig ez mindig is így marad. Azt hiszitek azok, akik most kizsákmányolnak titeket, szénlapátolással kezdték, majd tanulás utján egyre feljebb jutottak? Tőkés demagógia...

Sohasem dolgoztak egyetlen percet sem, amióta élnek, belőletek élnek...

2012. szept. 29. 01:37
 26/31 anonim ***** válasza:

"Ahányszor leírom, hogy dolgozni nem szabad, annyiszor pontoztok le. És ti föl sem fogjátok, hogy csak egy tőkés kizsákmányoló szűk körnek dolgoztok. Amit ti hasznos munkának hisztek, azzal csak a zsidók zsebét tömitek. Megcáfoltok? Ugyan mivel? Dolgoztok napi tíz órát és csak megéltek belőle. Ez cáfolat?

Amíg nem hatol el a tudatotokig én nem kezditek a saját váratok építeni, addig ez mindig is így marad. Azt hiszitek azok, akik most kizsákmányolnak titeket, szénlapátolással kezdték, majd tanulás utján egyre feljebb jutottak? Tőkés demagógia...

Sohasem dolgoztak egyetlen percet sem, amióta élnek, belőletek élnek..."

Teljesen egyet kell,hogy értsek veled.

Az emberek nem veszik észre ,hogy csapdába vannak csalva.

Ha sok pénzt akarsz,akkor a munkával csak az idődet veszted.

2012. szept. 29. 01:58
 27/31 anonim ***** válasza:

Én nem azért vagyok kiakadva, mert milyen rossz a sorsom, hanem, mert tudom, h mennyivel jobb lehetne, ha fent nem így állnának a dolgokhoz.

Rem megérted, h zavar az, h Orbán ahelyett, h az országot rendbe rakná, helyette csak a pénzlenyúlás megy, amit majd nekem kell kifizetni.

De ha te szeretsz a szarban ülni, hát csak nyugodtan tedd....

2012. szept. 29. 02:32
 28/31 Andizsuzsi ***** válasza:

"Sohasem dolgoztak egyetlen percet sem, amióta élnek, belőletek élnek..."

És te kiből élsz? Magyarázd már el egy csökkent szellemi képességűnek, légyszíves.

2012. szept. 29. 11:06
 29/31 anonim ***** válasza:

"És te kiből élsz? Magyarázd már el egy csökkent szellemi képességűnek, légyszíves"

Én magmból, nem élősködök alkalmazottakon. Magam végzem a munkát A-Z ig.

2012. szept. 29. 11:29
 30/31 Andizsuzsi ***** válasza:
Mintha azt mondtad volna, hogy évek óta nem dolgozol...
2012. szept. 29. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!