Ha szavazást indítanának, hogy van-e Mo-n cigánybűnözés, mire szavaznál: Nem vagy Nincs?
És ha mondjuk kijelentenék az egész parlamentben h van c.b. akkor mi lenne? Onnantól minden c.nek aki egy doboz gyufát lop a boltban megcsonkítják? Durvább büntetést, de csak nekik? Vagy népírtás következne?
Tüneti kezelés, ez az egész rencer el van bacva.
ma már olyan szintre emelték ezt az"anti rasszizmust" hogy lassan annak kell szégyellnie magát,aki nem cigány.
Nekem alapból semmi bajom a cigányokkal,azt vallom,mindenkit egyénileg kell megítélni,de azt tudom,hogy több köztük a bűnöző,mint a becsületes ember.
Ha egy romát megölnek-mint ahogy tegnap is történt a sajnálatos eset,azonnal bemondja a tévé hogy megöltek egy cigányt és mindig hozzáteszik hogy feltételezhetően rasszista okokból.
Tegnap vajon hány fehér magyart öltek meg? Akik nem kerültek be a híradóba?És ezek közül hányat ölt meg cigány? (Sosem tudjuk meg,mert nem mondhatják be hogy az elkövető roma.Csak ha az áldozat az,
És ez kedves barátaim,a politika és a média hibája,amivel vélemyényem szerint csak a rasszizmust erősítik.
7:55-nek teljesen igaza van!! Azt bezzeg sosem mondják, ha az elkövető cigány, mert az nem fontos, meg nehogy véletlenül cigánybűnözésre utaljanak, de ha az áldozat cigány, azt minden esetben ki kell emelni, mert szegényt bizonyára rasszisták ölték meg...közben meg lehet, hogy a saját fajtája valami uzsoraügy miatt....
a minap kb 10 kmre a lakhelyemtől felgyújtotta a volt nejét egy férfi az úttest közepén...az meg sem érdemelt egy mondatot a hírekben, mert szerencsétlen asszony nem volt cigány,tavaly pedig szintén 10 kmre lévő településen 4 alkalommal ölt valaki éjjel hazafelé tartó fiatalokat(ez már tudtommal sorozatgyilkosság),mégsem említették meg,én is csak a település lakóitól tudtam meg..bizonyára ezeknek a magyaroknak sem ért ennyit az életük,hogy megemlítsék őket....bezzeg, mikor a cigány férfit lelőtték szintén pár kilóméterre innen,az bekerült a hírekbe, sőt, utána egy hétig foglalkoztak vele....mégcsak azt sem mondhatom, hogy a többi áldozat azért nem került be, mert túl kis helyen lakom....mert akkor a cigány gyilkosság hogyan jutott el a hírekbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!