Ha szavazást indítanának, hogy van-e Mo-n cigánybűnözés, mire szavaznál: Nem vagy Nincs?
"Ha szavazást indítanának, hogy van-e Mo-n magyarbűnözés, mire szavaznál: Nem vagy Nincs?"
Ausztria, kirakatok lévő táblák szövege:
"Magyar, ne lopj".
Miről is beszélünk???
"Ausztria, kirakatok lévő táblák szövege:
"Magyar, ne lopj". "
Én még nem láttam ilyen táblát a Mariahilferstrassén.
Mindenesetre nem a fehérbőrű magyar embereknek írták ki ezt az üzenetet(ha írtak is ki ilyet)hanem a Magyarországról származó cigányoknak,akik lopni mennek csak ki.
Ennyit erről te magyargyűlölő SZDSZ-es f.szkalap.!
Takarodj vissza Izraelbe!
A kérdés feltevése nem jó szerintem.
Egyszerűen nem lehet a Benes dekrétumhoz hasonlóan kollektív bűnösöknek ki kiáltani egyetlen népcsoportot sem.
Igazad van ha azt mondod hogy a cigányok erősen túlnyomó többsége bűnöző! De akadnak kivételek is.
Ha helyesen akarnám feltenni a kérdést akkor így kérdeznék:
Vannak e a cigányokra jellemző bűnözési típusok?
Ebben az esetben IGEN .
18:02
szerintem pedig helyesen van kiírva: nem az volt a kérdés,hogy minden cigány bűnöző-e, hanem hogy van e cigánybűzözés.. nem ugyanaz..
Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:17
Gratulálok, ez legyen az életed értelme :D
Ez egyébként 20 évvel ezelőtt volt, és ezek nagy többségét cigányok követték el.. csak hát ugye magyarul beszéltek. Szóval mivel is érvelsz? :)
Amúgy meg aki nem inge nem veszi magára.
A cigányokra jellemző bűnözés egy sajátos minden intelektualitást nélkülöző bűnözési forma.
Nem lehet csak úgy megoldani vagy feloldani ezt a helyzetet hogy csak a büntetési tételeket toljuk ki mondjuk a csonkolásig. Én magyar vagyok de ha a gyerekemnek nem tudnék enni adni én is bűnöznék, és ha az értelmi képességem nem tenné lehetővé csak a primitív formákat akkor attól sem riadnék el.
Nem védeni akarom őket mert túlnyomó esetben lenne lehetősége másként élni. De mi magyarok a vezetőink akiket mi hatalmaztunk fel hogy vezessenek idézték elő ezt a helyzetet. Meg kell oldani, közösen és nem értettelen gyűlölködéssel még ha igazunk is van.
Sajnos ők ( a nagy többségük) nem képesek ekkora szellemi
teljesítményre ezért ha tetszik ha nem nekünk kell megoldani. Van rálehetőség de az már egy másik a gazdasági élettel és az Eu val kapcsolatos fejtegetés lenne.
Fügyi!!!
Lehet hogy nem az van direktbe kiírva !
De ha értelmezed a kifejezést akkor egy általánosítás csapdájába esel, aminek a lényege vagy jelentése hogy létezik e olyan bűnözés ami a cigányokra (etnikumra) mint kivétel nélküli esetre vonatkozik.
Ez így nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!