Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kuruc. Infot tizenévesek...

A kuruc. Infot tizenévesek szerkesztik?

Figyelt kérdés

Mert it kb. itt kb. annyi értelem van:

[link]

#kuruc.info.
2012. szept. 24. 17:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
21%
Nem de úgy értelmi szinten ott lehetnek, mint egy megbukott 8 éves de ez nem csak kurucra vonatkozik hanem a sok szélső-balos és szélső-jobbos szennyre is!
2012. szept. 24. 19:24
 12/20 A kérdező kommentje:

"Megnéztem a belinkelt oldalt. Konkrétan mi a bajod vele?"

Csak annyi hogy egy vörös csillag már egyből kommunista jel stb.

2012. szept. 24. 20:11
 13/20 anonim ***** válasza:
64%

"A kuruc. Infot tizenévesek szerkesztik?"

Nem, de az értelmi szintjük az ott meg is ragadt. Legalábbis nagyon sok írás alapján.

2012. szept. 24. 20:12
 14/20 anonim ***** válasza:
60%
A vörös csillag ebben az esetben nem a kommunizmust hirdeti, hanem az előadót, ahogy a másik esetben a sört. Horogkeresztet ugyanígy lehet használni, ha nem a nácizmussal kapcsolatos dolgot hirdet. Én például láttam már a Margitszigeten jógacsoportot horogkeresztes szórólapokat osztogatni, de nyilván nem neonáci indíttatásból.
2012. szept. 24. 20:31
 15/20 Dick Esmen ***** válasza:
37%
Nem.Csak bukták másodikban(ált.isk.alsó) és abbahagyták az iskolát.
2012. szept. 24. 20:41
 16/20 anonim ***** válasza:
83%
És Te hány éves vagy kedves Kérdező, ha nem érted meg a "cikkben" feltett kérdés lényegét?
2012. szept. 24. 21:13
 17/20 anonim ***** válasza:
43%

"Csak annyi hogy egy vörös csillag már egyből kommunista jel stb."

ha meg rajzolok egy horogkeresztet az meg egyből náci jel és még véletlenül sem egy ősi több ezer éves távol keleti jel

2012. szept. 25. 13:42
 18/20 A kérdező kommentje:
Rajzolhatsz horogkeresztet. Ha neked az mást jelent akkor nyugodtan. Ha meg pár hülye azt mondja rád hogy náci arról nem én tehetek.
2012. szept. 25. 14:08
 19/20 anonim ***** válasza:
30%

"A kuruc. Infot tizenévesek szerkesztik?"

Nem, de te, kedves kérdező, minden bizonnyal vagy tizenéves vagy, vagy azon az értelmi szinten maradtál.

2012. okt. 22. 10:56
 20/20 anonim ***** válasza:

"ha meg rajzolok egy horogkeresztet az meg egyből náci jel és még véletlenül sem egy ősi több ezer éves távol keleti jel"

Egy "apró" eltéréssel : fordítva forog a kereszt.

2012. okt. 24. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!