2014-ben melyik pártnak van a legnagyobb esélye a választási győzelemre?
"Az uj valasztasi rendszer, a regisztracio es a hataron tuliak szavazata is a fidesznek kedvez!"
Nos. Az ugye megvan, hogy a Fidezs megpróbált beleugatni a felvidéki, az erdélyi és a vajdasági helyi választásokba is? Valamint az, hogy ezért eléggé haragszanak az ott élő magyarok? Na most ad hozzá, hogy az RMDSZ (aki ellen O.V. agitált a haverjaival) pedzegette, hogy elindul az itteni(!) választásokon. Odahaz 84%-os a támogatottságuk és ez több szavazó, mint amennyien nálunk 2010-ben összesen elmentek a második fordulóra. Szóval ez a határon túli szavazat még lehet visszafelé elsülő kapanyél is.
"A Jobbik csak áltatja magát. Felénk alig van támogatottsága. Legfeljebb a kamaszok között."
Felétek is lényegesen magasabb a támogatottsága mint hinnéd. :)
"A jobbikosok meg hiába áltatják magukat, nincsenek a kanyarban sem."
Nem tudom, ebből a szögből mért tűnik úgy, hogy épp a fideszesek azok akik nincsenek a kanyarban sem, de a látszat most nem csal. :)
"A Jobbik szimpatizánsai a fenti hozzászólásokat olvasva nem változtak semmit 2 év alatt. Okosabbak legalábbis nem lettek. "
Hová legyek már ennél okosabb? Én már mindent tudok, amit ember tudhat.
Jézus Krisztus királyság kormányzata nyeri a szavazatot.
Bizony bizony
"Hová legyek már ennél okosabb? Én már mindent tudok, amit ember tudhat.
"
De számolni azt nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!