Mit szóltok ehhez az új választási rendszerhez, hogy aki nem iratkozik fel, az lemarad a többi választásról is? (EU, önkormányzati)
Engem személy szerint hidegen hagy. Ez is csak egy újabb aláírandó papír, ami az irattárban fog porosodni hatezer évre.
Más téma, hogy valószínűleg sohasem látott mértékben fog zuhanni a szavazók száma, mert a legtöbb ember, aki nem ért egyet ezzel, nemhogy elmenne szavazni, hanem bizonyítja is, hogy értelmes a rendszer. Úgy kell nekik!
Én meg akkor is elmegyek szavazni :)
Az alkotmányban úgy szerepel, hogy minden 18 év feletti állampolgárt megillet a szavazáshoz való jog. Nem csak azt, aki regisztrált.
Ahogy az életet ismerem, pont ezerrel húzom az igát, és kb. reggel 8 és délután 3 között lehet jelentkezni, munkanapokon. Kivéve pénteken, mert akkor délig.
Nem tudsz ott lenni, mert épp termeled az adóforintokat?! Hát így jártál.
Mi az, hogy feltételhez kötik a szavazati jogomat, ami egyébként ALKOTMÁNYOS jogom??? Még örülhetek, hogy nem belépődíjat szednek.
Menjenek ezek a pitsába!
regisztráció ellenes média cirkuszt egy kampánynak tartom ... csőből is az folyik, h. az mszp veszíthet ezzel szavazókat... így nekik érdekük, h. minden emberhez eljusson az üzenet REGISZTRÁLJ! azt se tartom kizártnak h. erre építik majd fel a kampányukat is, h. utolsó esély megállítani a veszedelmet stb stb .... :)
de még várjuk ki a végét , mi lesz belőle elég sok infót hordanak össze ...
Nem hiszem,hogy legutóbb a baloldaliak otthon maradtak volna.
Szerintem aki ezen kiakad, az túlspilázza a dolgokat, asszem legalább hat hónapon keresztül lehet majd regisztrálni,és levélben is figyelmeztetni fognak a lehetőségre.
Másrészt nekem abból van inkább elegem, hogy az utolsó napokban lefizetik a romákat meg két zsömlét adnak bizonytalan nyugdíjasoknak hogy cserébe rájuk szavazzanak.
A tudatos szavazók döntsenek már a választásról, nem a megkent kisebbségiek meg naiv nénikék ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!