Mit szóltok ehhez a cikkhez? Kinek lehet igaza?
A cikk az indexen van, nem tudom belinkelni, mert kiszűri az oldal.
Baranyi Enikő szerint:
"Gondoltam, nekem 200-ért is megéri, éhes voltam" – mondja Enikő. A történet ekkor – legalábbis a fiatal lány elmondása szerint – különös fordulatot vett. "Liberális ku-rvák, húzzatok innen!" – förmedt rá és a barátnőjére egy 30 körüli, szemüveges, kopasz férfi.
Baranyi Enikő még ma, hetekkel később sem érti, mivel sikerült ezt a reakciót elérnie: a hőségben sortot és pánt nélküli felsőt viselt, de mint mondja, se kihívó smink, se semmi egyéb olyasmi nem volt rajta, amivel bármiféle félreértésre okot adott volna, a liberálisozást pedig végképp nem tudja mire vélni. Udvarias volt, és mint mondja, ha azt válaszolják, hogy bocs de nem tudunk segíteni, szó nélkül továbbáll.
"Teljesen lesokkolódtam, és kérdeztem, hogy ezt miért mondja, és hogy hogy képzeli. Erre megint elhangzott, hogy liberális ku-rva, lehet tiplizni. Azt mondtam neki, hogy a legszívesebben megpofoznám, mert azt érdemli, de hozzá se akarok érni, amire megint leku-rvázott. Meglöktem a poharát, az ital a ruhájára fröccsent. Erre lekevert egy pofont."
Markó Csaba szerint:
"A pultnál álltunk a barátnőmmel. Az említett hölgy tolakodott, miközben rám ömlött a nála lévő italból. Ezt szóvá tettem, amin ő megsértődött és leöntött az italával. Ezután szóváltásba keveredtünk, azt azonban a leghatározottabban visszautasítom – és ezt tanúk sora is megerősíti – hogy bármi tettlegesség történt volna közte és köztem, vagy a hölgy által említett becsmérlő kifejezést használtam volna. Ezt a bíróságon is hajlandó vagyok megerősíteni. A végén az – érzésem szerint – erősen ittas hölgy kiabálva távozott a pulttól, és egy kisebb társasággal szóváltásba keveredett. Hogy ott mi hangzott el, nem tudom, mert a helyszínt a barátnőmmel elhagytam, mivel – értelemszerűen – leöntött ruhában nem kívántam tovább ott maradni."
Ezzel szemben Markó háttere:
Mivel hivatalos önéletrajzában (pdf) nincs szó pártpreferenciákról, Markó Csabától azt is megkérdeztük, hogy volt-e köze a szegedi Jobbikhoz. Markó szerint nem a pártnak, hanem "egyetemistaként a Jobbik nevű ifjúsági civil szervezetnek" volt a tagja, de még a párttá alakulásuk előtt, 2003-ban megszűnt a tagsága.
A kérdés azért merül fel, mert egy a párt honlapján olvasható 2007 novemberi hír szerint a Jobbik szegedi elnökhelyettese, Markó Csaba tájékoztatót tartott Kübekházán a szegedi I. választókerület megszervezésére szolgáló fórumon.
Idézet Markó egyik tanulmányából:
"(...) a liberális csak addig liberális, amíg saját elveiről és gondolatairól van szó, ahogy pedig egy másik vélemény fogalmazódik meg, máris a legádázabb harcba kezd annak elnyomására, betiltására és megsemmisítésére. Jól tudjuk, az ember társas lény és nem a megtestesült önzés. A liberalizmus azonban a megtestesült önzés, tehát nem embernek való. Egy liberális társadalomban elzüllik s kivetkőzik magából az ember, állattá lesz kegyetlenségében az egyik, állattá lesz proletárságában a másik. No, persze lehet, hogy éppen ez a cél. Az egyén ne gondolkodjon, tegye azt amit mondanak neki és vásároljon egyfolytában olyan dolgokat, amiről elhitetik vele, hogy nem lehet nélküle élni. Ezzel is bizonyos érdekkörök bankszámláját gyarapítva."
Szerint simán elképzelhető Markó aljassága. Ti mit gondoltok?
Én is Jobbikos vagyok, de nem nevezném magam prűdnek!
Sőt......................
14:50
Azért a drog a jobbikosoktól sem áll túl messze: lásd pl. aki bukott is vele: a Hélótát! De ha ránézel Vona, Zagyva, vagy Novák fejére, akkor... háááát....
Ez a Markó nem százas az biztos!
Simán el tudom képzelni hogy kötözködött és nekiesett a csajnak!
A leírások alapján ez is tűnik hihetőbbnek!
Sajnos vannak ilyen emberek! Az ilyeneket a Jobbiknak ki kéne szórnia!
De ha ők az ilyenekkel akarnak azonosulni! A nőverőkkel, kötözködőkkel akkor sok sikert neki! Talán a többi is ilyen és ezért nem vetik ki maguk közül a nőverőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!