Mit szóltok ehhez a cikkhez? (lent)
2011. máj. 13. 00:33
1/10 A kérdező kommentje:
Bocs "vagyok a"...
2011. máj. 13. 00:34
2/10 anonim válasza:
Ez nem új keletű. Én vicces videókat böngészvén youtubeon, találtam olyat, hogy egy titkos szervezet illuminátus tagjai akiket híres családok alkottak valójában egymás között nemzenek utódot és a fogadott házastársak titkolják a közvélemény elől hogy nem ők az igazi szülők.
Láttam már olyan videót, hogy george w bush és az angol gerceg között is rokonság van. Egy ideig nevettem, de már nem érdekel. Lényeg hogy sok ilyen van fennt. Ha beírod a youtubeba hogy funny videos előbb utóbb beleakadsz te is ebbe
3/10 anonim válasza:
csak találgatás van a cikkben, semmi más.
4/10 anonim válasza:
Elég sok ideje lehetett valakinek.
5/10 A kérdező kommentje:
Innen szedték a cikket. Hát ez se semmi.... Az az idegesítő hogy még ő néz másokat agy mosottnak.
2011. máj. 13. 09:23
6/10 anonim válasza:
Aki ezt irta az egy skizofrén paranoid volt. Sajnos a marhaság ragadós. Lesz még sok olyan aki ezt a bödült hülyeséget beszipkázza.
7/10 anonim válasza:
Az összeesküvés alapja pedig az, hogy Bush, az angol királyi család tagjai nem csak rokonok, hanem földönkívüli, magukat álcázni képes gyíkemberek. Reptiloidnak hívják őket. Keress rá! Egyszerűen beteges, hogy miket állítanak...
8/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, elég hülye emberek vannak. Mondjuk nem tudom hogy honnan veszik a bátorságot hogy mindenbe belemagyarázzák a hülyeségüket. A legutóbbi linken van egy cikk (a sok között) abban írták, hogy II. Erzsébet rendszeresen részt vesz sátáni rituálékon ahol gyerekeket áldoznak fel... Hát ez kész:)!
2011. máj. 13. 10:07
9/10 anonim válasza:
Mondjuk én azt nem értem, hogy ha a zsidók kreálták hitler és juttatták hatalomra akkor miért írtotta ki őket.
10/10 A kérdező kommentje:
Jó kérdés. De szerintem erről is született már valahol egy okosság. Csak meg kell találni a neten...
2011. máj. 13. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!