Kádár idejében volt pártállam, köze sincs a mai állapotoknak hozzá.!
Kádár idejében kivégezték a nem kivánatos alakokat vagy életüket ellehetlenítették. Most szó sincs erről, ezt csak a zsidó média sulykolja.
Nekem ezek már közhelyek, amiket a hölgy mond. Én itt élek, és régebb óta mondom ugyanezeket, meg még cifrábbakat is.
Csűrhetjük-csavarhatjuk ezt, ahogy akarjuk, de az tény, hogy Magyarországon -ahogy nagyszerű vezetőink ígérték- tényleg lezajlott egy rendszerváltás: Parlamentáris puccs keretében felszámolták a demokratikus jogállamot, és létrejött Orbán Viktor egyeduralma. Ezt megcáfolni nem tudja senki, én viszont az állami és a társadalmi élet minden területén bizonyítani tudom.
Az egyeduralomnak, a diktatúrának egyébként nem feltétlenül ismérve a terror. Akik arra hivatkozva állítják, hogy itt demokrácia van, hogy nincs terror, azok tévednek vagy csúsztatnak. A diktatúra annyi mint ellensúlyok nélküli egyszemélyi uralom, és ez nálunk már kiépült.
Egyébként a Kádár-rendszerben sem volt terror a forradalom leverését követő rövid időszakot leszámítva. Nem tudom, miről beszél az a feltehetően tizenéves válaszoló, aki szerint a nem kívánatos alakokat kivégezték. Ennyire zéró ma már az iskolai történelemoktatás?
"Hol voltak ezek a nagyszájú baloldaliak 2002-2010 között"
Akkor is szép dolgokat műveltek az igaz, de most... már űberelik nálam.
Sosem csinál pártállamot a fidesz,ezt a librisek nyomják.
Kádár ha balhét akart,az ártatlan emberekkel vérfürdőt csinált.Attól még messze vagyunk,hogy valakit pártállása miatt bebörtönözzenek vagy megöljenek. Kádárék viszont ezt megtették!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!