Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki jelenleg a legnagyobb hazafi?

Ki jelenleg a legnagyobb hazafi?

Figyelt kérdés
Szerintetek ki az, aki a legtöbbet teszi Magyarországért?
2012. szept. 12. 22:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Aki megpróbál Magyarországon munkából becsületesen megélni, családot eltartani. Ja, nem! az a kalandor.
2012. szept. 12. 22:14
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Gyurcsány aki most is éhezik, hogy neked maradjon enni :)
2012. szept. 12. 22:15
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nénike, hogy megbecsülöd a dolgozó népet, de én konkrét neveket vártam.
2012. szept. 12. 22:16
 4/17 anonim ***** válasza:
56%
Akkor mondom: Kovács Béla, Nagy János, Kis Géza stb. stb sokáig lehetne sorolni
2012. szept. 12. 22:20
 5/17 anonim ***** válasza:
14%
Természetesen VOna Gábor, ki más?
2012. szept. 12. 22:22
 6/17 nevem-senki ***** válasza:
46%
Orbán Viktor
2012. szept. 12. 22:23
 7/17 anonim ***** válasza:
Túrbócsótány meg Mister Masterhouse
2012. szept. 12. 22:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt majd az utókor dönti el, hogy amit egyesek ma tesznek, az valóban az ország javát szolgálta-e. Most ezt esélytelen eldönteni. :(
2012. szept. 12. 22:39
 9/17 anonim ***** válasza:
49%
mindenki aki tesz orbán és a fasiszta oligarchia ellen. azok a baloldali demokraták, akik nem akarnak a nyugattól elszakadt teokráciában élni, akik nem tűrik a gárdát és a horthykultuszt, akiknek a romaintegráció fontosabb, mint a kettősállampolgárság, akik elkötelezett haladószellemiségű europerek, akik nem iránban meg keletinyitásban meg szentkoronában és turulmadárban, hanem a szociálisan érzékeny értelmiségben és az európaiságban látják a kiutat. ilyenek az MSZP a DK az LMP (sajnos az SZDSZt a szélsőjobboldali megfélemlítés felszámolta) név szerint, akik sokat tesznek az országért: Gyurcsány Ferenc, Mesterházy Attila, Schiffer András, Lendvai Ildikó, Köves Schlomó (ő még szegedi csanádnak is megbocsátott ám!) Karsai Dorottya. én így látom.
2012. szept. 12. 22:41
 10/17 anonim ***** válasza:
31%
Milyen szomorú, hogy így látod..
2012. szept. 12. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!