El fogsz menni a választások előtti előzetes regisztrációra?
Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 10:08
11/37 anonim válasza:
Én úgy hallottam, h. postán feladott térítményes válasz levéllel is lehet majd regisztrálni ...
12/37 anonim válasza:
Felháborítónak tartom ezt az egészet.
Meg azt sem tudom, kire lehetne itt még szavazni.
Szóval egyelőre nem tudom még...
13/37 anonim válasza:
Régebben egy párt seggét csókolhatta a nép ma egy pártnak a lábát csókolhatja a nép szabadon választva melyik lábát vagy lábujjacskáját.
15/37 anonim válasza:
ma 11:17
Marhaság. Nyugodtan panaszkodhat az is, aki nem ment el szavazni. MIVEL: Mit tegyen az, aki egyik párttal sem szimpatizál? Nincs egy normális párt sem, akkor kire szavazzak?? Annak meg mi értelme, hogy azt elemezzem, melyik a kisebbik rossz?! SEMMI!
Majd ha lesz kire, akkor elmegyek. De addig nekem ne ugasson senki, hogy mire fel mondok véleményt, ha nem voltam szavazni. Ugyanis ebből a repertoárból nem tudom, ki az, aki lát olyat, amelyikben érdemes bízni...
Demokrácia? Ugyan már. Ne röhögtess.
16/37 anonim válasza:
Aki nem ment el szavazni ne ugasson bele?Hány százaléka az ország népességének adott felhatalmazást az irányításra?Ha a demokráciában a többség dönt akkor ma nincsen vezetése az országnak.És akik nem szavaztak azok nyertek.
17/37 anonim válasza:
Nincs sok kedvem, de muszáj lesz, ha támogatni akarom a Jobbikot a voksommal.
20/37 anonim válasza:
Nem megyek,majd internetről regisztrálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!